Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Γερή κόντρα Λιόλιου-Κορέτζελου στον FM-1!


Ο Δήμος Λοκρών  έχει σταθεί και  θα είναι πάντα στο πλάι των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, αλλά δεν  θα δεχτούμε απο συνδικαλιστές που  φέρουν και οι ίδιοι ευθύνη για την κατάντια της ΛΑΡΚΟ να μας κάνουν υποδείξεις πότε και πως θα διεκδικήσουμε τα  ανταποδοτικά τέλη  του Δήμου απο την εταιρία ΛΑΡΚΟ, απάντησε σήμερα μέσα απο το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος απαντώντας στην αναφορά του προέδρου  του σωματείου εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ Ανδρέα Κορέτζελου σε προηγούμενο  δελτίο  του FM-1, ότι σε αυτή την συγκυρία  που η ΛΑΡΚΟ περνάει δύσκολες ώρες,αν ο ίδιος ήταν δήμαρχος δεν θα διεκδικούσε τέτοια ποσά (της τάξης  κάποιων εκατομμυρίων ευρώ).
 


Απαντώντας ο  κ. Κορέτζελος  εξέφρασε την έκπληξη του για την επίθεση που δέχτηκε από τον κ. Λιόλιο με τον οποίο  όπως είπε συμπλέουμε στον κοινό  μας αγώνα για την σωτηρία της ΛΑΡΚΟ. Όσον αφορά την  διεκδίκηση  των τελών από την ΛΑΡΚΟ και το σωματείο συμφωνεί  αλλά η συγκυρία είναι επιβαρυντική για το  μέλλον της εταιρίας, είπε ο κ. Κορέτζελος.

5 σχόλια:

  1. Η ΛΑΡΚΟ δεν είναι μια απλή επιχείρηση, είναι με βιομηχανία με εξωτερικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία όλων των κατοίκων της περιοχής. Η απόδοση των ανταποδοτικών τελών είναι η ελάχιστη δυνατή υποχρέωση της απέναντι στο κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργεί. Στην Ελλάδα η ασυδοσία είναι καθεστώς και το κίνημα δε πληρώνω δικαιολογείται συνεχώς καθιστώντας μας ανυπόληπτους διεθνώς. Μεγάλες βιομηχανίες όπως η ΛΑΡΚΟ οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Όσο για τους εργαζόμενους κανείς μας δε θέλει να χάσουν τη δουλειά τους αλλά ας αναρωτηθούν και ίδιοι: σε μια χώρα που οι μισθοί έχουν πέσει 30% είναι δυνατόν να υπάρχουν αργόσχολοι με απολυτήριο Γυμνασίου που να παίρνουν 1.500-2.000€;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε φερεφωνο εχεις μπει μεσα στη λαρκο για να δεις τι κανουν οι αργοσχολοι εκει???μπες πρωτα και μετα μιλα.......οι αργοσχολοι που λες δεν ειναι μεσα στο εργοστασιο να διευκρινιζεις πριν τους παρει ολους η μπαλα..........

      Διαγραφή
  2. Ο υποτακτικός του Σταϊκούρα έχει μούτρα και μιλάει?
    Άντε μαζευτείτε όλοι οι "υπό" κάτω από την σκέπη του επιστρατευμένου καθηγητή και χειροφιλητή του Σταϊκούρα, μπας και κάνετε μισό ψηφοδέλτιο...
    Όσο για το Λιόλιο... Όσο έχει την κάπα του ΠΑΣΟΚ, θα βρίσκεται ένας Κορέτζελος να του κάνει τον μάγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υγ Κάτι τέτοια κάνεις Δήμαρχε και τους ….αφήνεις στην κακομοιριά τους .
    Έχω πραγματικά αηδιάσει με την προκλητικότητα, τη μπόχα από τα κατακάθια που ζουν παρασιτικά και μυρίζουν τον ίδιο αέρα που ανασαίνουμε και εμείς. Μολύνουν.
    Αναρτήθηκε από sigouratzis στις 1:41 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια οσοι λετε αργοσχολους τους εργαζομενους στην λαρκο ελατε μια βολτα μεσα να δειτε τι παιζει και συγουρα θα πειτε οτι εδω επρεπε ο πρωτος μισθος να ειναι πανω απο 2000 ευρω οσο για τον λιολιο καλα κανει να ζηταει αλλα σε λαθος χρονο πριν φτασει στο εργοστασιο τις λαρκο περναει και απο ενα αλλο εργοστασιο στα νταμαρια του δρομου μαρτινο-λαρυμνας εκει ζητησε κατι η τα περνει κατω απο το τραπεζι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου