Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ν Λιόλιος: Αν δεν μπορεί ο υπουργός, θα φτιάξουμε μόνοι μας τον δρόμο


Το πέρασμα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τα έργα της ΕΟ έξω από την Λαμία και οι δηλώσεις του για την καλή τους πορεία δεν έμεινε ασχολίαστο από τον δήμαρχο Λοκρών Νίκο Λιόλιο

Έχοντας εκκρεμότητες και προβλήματα από διόδια και έλειψη παραδρόμου στα όρια του Δήμου του ο κος Λιόλιος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στις δηλώσεις του στον FM-1.

Ο λαλίστατος κατά τα άλλα υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τον παράδρομο στο ύψος του δήμου Λοκρών που θα παρακάμπτει την Τραγάνα και τον Προσκυνά ώστε να μην διέρχονται τα φορτηγά μέσα από τους οικισμούς, δηλώνει στο δελτίο του FM-1 ο κος Λιόλιος ζητώντας από τους βουλευτές του Νομού να μην ξεχνούν την Λοκρίδα και το συγκεκριμένο θέμα γιατί θα είναι συνυπεύθυνοι αν γίνει κανένα σοβαρό ατύχημα. 

Άλλωστε, τόνισε, μιλάμε για έναν δρόμο μόλις 800 μέτρων που αν το επιτρέψουν μπορεί και ο δήμος Λοκρών να τον κατασκευάσει.

8 σχόλια:

  1. Κανένα σχόλιο για τον δρόμο Λάρυμνα Μαρτίνο δεν έκανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ 2.200.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.

      Διαγραφή
  2. o λιολιος φταει και γι αυτο ?? 30 χρονια ειναι ετσι γιατι δεν τον φτιαχνει η λαρκο αφου τα φορτηγα που πηγαινοερχονται τον χαλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h larko den einai o ΔΗΜΟΣ. Η ΛΑΡΚΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΡΥΜΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΑΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά και πριν τον σχολάσει η Λάρυμνα είδαμε πόσο ασχολήθηκε με τον δρόμο. Και το Μαρτίνο που δεν τον σχόλασε είδαμε πόσο ασχολήθηκε με τον δρόμο. Νταλίκες περνάνε μέσα από το χωριό, ευτυχώς που πατήθηκε λίγο ο χωματόδρομος και τα βυτία με το υγρό οξυγόνο περνάνε πλέον έξω από το χωριό.

      Διαγραφή
  4. Και τα φορτηγά από τις αμμοβολές πάνε και έρχονται μήπως να βάλουμε και αυτούς να μας φτιάξουν τον δρόμο? Περνάνε και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, λες να πούμε και σε αυτούς?
    Πάμε καλά?
    Νομαρχιακό - περιφερειακό έργο είναι ο δρόμος. Και κάποιος πρέπει να είναι διαχειριστής, αν δεν είναι ο δήμος ποιος θα είναι τότε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ας φτιαξει ο λιολιος κανα βιολογικο αταλαντη που μας εχει με βοθρους εν ετει 2014 και ας αφησει τα λαικιστικα και ανουσια. Παλι προεκλογικα το προετοιμαζε και μετα τις εκλογες το ... ξεχασε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεχει η γιορτή του κρασιού στην πόλη μας ... μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός, θα μπούνε όλα τα υπόλοιπα σε προγραμματισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου