Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ
   
Ο κ.Αλεξίου, γραμματέας της Τ.Ο. ΔΗΜΑΡ Λοκρών και μέλος της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Φθιώτιδας, δεν είναι μέλος της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Λοκρών.  
Βάση του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ, για να γίνει μέλος κάποιος πρέπει να καταθέσει έγγραφη και ενυπόγραφη αίτηση προς τη Γ.Σ. και μετά από σύγκλησή της, και παρουσία του, να αποφασίσει η Γ.Σ. πλειοψηφικά για την ένταξή του ή να απορρίψει την αίτηση του.   

Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος προσπάθειας ένταξης θεωρείται «πλάγιος» και εναντίον των αρχών συλλογικότητας και συντροφικότητας του ΣΥΡΙΖΑ.  
Ανάλογη αίτηση ο κ.Αλεξίου δεν έχει κάνει, οπότε κακώς αναφέρει στην επιστολή του ότι έχει ενταχθεί στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Λοκρών.

33 σχόλια:

  1. Είναι πρώτη φορά που τοπική οργάνωση βγάζει τέτοια ανακοίνωση. Τι ακριβώς διαψεύδει η ανακοίνωση αυτή; Την πρόθεση του Αλεξίου να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ; Και από πότε η ομολογούμενη πρόθεση ενός ανθρώπου να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι "πλάγιος" τρόπος για να γίνει μέλος; Αλήθεια πόσα εγγεγραμμένα μέλη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών μετά από τις διψήφιο σε αριθμό αποχωρήσεις μελών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ
      ΑΛΛΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΘΕΛΕΣ; ΕΙΠΑΜΕ... ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΔΩ...

      Διαγραφή
  2. Προφανώς ενοχλήθηκε το γνωστό περιβάλλον Κυριακάκη από την επιστολή - ανακοίνωση του Αλεξίου. Είναι γνωστό το θέμα. Μόνο που ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι, ούτε ο Κυριακάκης, ούτε πολύ περισσότερο το περιβάλλον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ; ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ; ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ; ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ; ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ; ΠΟΙΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΩΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι ο συντάκτης της ανακοίνωσης ρε παιδιά; Ποιος την υπογράφει;

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΖ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ??? ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΖΕΤΕ???

      Διαγραφή
    3. LokrisBlog, έχεις ξεκινήσει και κάνεις πολλά λάθη! Το νου σου ...

      Διαγραφή
    4. Μας απειλείς; Αν και θα έπρεπε να αναλογιστείς το ύψος σου πριν το κάνεις.. Θα στο πω όσο πιο κομψά μπορώ δημόσια:

      Εκείνο το ρητό με τη «μάντρα» και τη «φόρα» το ξέρεις;;;

      Διαγραφή
  4. Η ανακοίνωση αυτή δεν αντιπροσωπεύει κανέναν άλλον παρά μόνο αυτόν που τη συνέταξε. Ποιος ρωτήθηκε και βγήκε αυτή η ανακοίνωση??? Και ποιος είναι αυτός που αποφασίζει για όλους και εκθέτει τους συντροφούς με γελοίες ανακοινώσεις επιπέδου παιδικού σταθμού??? Θα έχουμε εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΜΗ ΦΟΑΒΑΣΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ.... ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ... ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ. .ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ..

      Διαγραφή
  6. ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ.... ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " θα συμπορευθώ και θα αγωνιστώ" αναφέρω......και όχι οτι είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Δημου ΛΟΚΡΩΝ....δειτε παρακάτω απόσπασμα της επιστολης: "Με τους συντρόφους και συναγωνιστές της
    περιοχης , που είπαμε ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ,ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις της ΛΑΡΚΟ
    ,του νερου κλπ ,που είπαμε ΟΧΙ στον “Καποδίστρια” και τον
    “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ”, που είπαμε ΟΧΙ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ – ΟΧΙ στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ,
    μ΄αυτούς θα συμπορευθώ και θα αγωνιστώ και θα πετύχουμε την
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
    Σας καλώ όλους μαζί να δώσουμε αυτούς τους αγώνες .μέσα από μια
    ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ , για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των
    ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και των ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ της συγκυβέρνησης."

    Μιας και χθες αποχώρησα από την ΔΗΜΑΡ , λογικό είναι να μην έχω κάνει αίτηση...και κατανοώ και γνωρίζω την διαδικασία ,οτι για να γίνει κάποιος μέλος , πρέπει να εγκριθεί η αιτησή του από τα άλλα μέλη ,είναι αυτονόητο....τώρα για τον πλάγιο τρόπο ,οι σύντροφοι που ανακοινώνουν και διαψεύδουν κάτι που δεν είπα , ότι είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και κρίνουν προθέσεις , καλά είναι να μην βιάζονται και να κάνουν κριτική σε προσχωρήσεις τύπου ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ....και όχι σε συναγωνιστές από την περιοχή που έχουν πρόθεση να γίνουν μέλη και να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο.

    Θα κάνω αυτό που προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ ,που πράγματι είναι θέμα ,δημοκρατικότητας ,συλλογικότητας και συντροφικότητας... τα υπόλοιπα είναι νομίζω ,το ελάχιστο, δείγμα βιασύνης.Εις το επανειδειν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ"!!!

      Διαγραφή
    2. "Αποφάσισα την ενταξή μου στον ΣΥΡΙΖΑ Δήμου ΛΟΚΡΩΝ , προκειμένου με τους συντρόφους και συναγωνιστές της περιοχής , να δώσουμε έναν νέο αγώνα μαζί..."
      Αυτό είναι το επίμαχο Αργύρη... μπορεί να αναγνωστεί αναλόγως... Όλα θα ήταν πολύ απλά αν έγραφες "αποφάσισα να ενταχθώ" και όχι "αποφάσισα την ένταξή μου" σα να έχει γίνει ήδη, εξού νομίζω και η ανακοίνωση που λέει ότι δεν είσαι μέλος κτλ κτλ. Επίσης θεωρώ ανούσια τη συνέντευξη στο star καθώς και τη τόση βιασύνη να δημοσιεύεις ανακοίνωση προσχώρησεις στο ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών πριν καν έρθεις σε επαφή με την οργάνωση.

      Διαγραφή
    3. Ποια οργάνωση; γιατι ηταν μελος της οργανωσης Λοκρων; επικοινωνεις; αποφασισα να ενταχθω και αποφασισα την ενταξη μου ,σημαινει το ιδιο και το αυτο,αλλη μαλ...κια εχεις να γραψεις;.Οταν σε καλουν τα ΜΜΕ ,γιατι σε θεωρουν ειδηση ,γιατι σε θεωρουν σημαντικο τοπικο στελεχος,αν δεν εισαι καφρος πας.Τελευταιο , ο ανθρωπος την αποχωρηση του ανήγγειλε προς την ΔΗΜΑΡ και τα ΜΜΕ, δεν θα ρωτουσε και την οργανωση σας .Να διαβαζετε δε καλυτερα ,μελος του Περιφ. Γραφειου Στερεας της ΔΗΜΑΡ κι οχι της Νομαρχιακης ,και γραμματεας της Κομμ. Οργανωσης γραφει και οχι της ΤΟ , εχεις μεινει στο ΠΑΣΟΚ ακόμη γλυκεια μου ,με τις τοπικες και πουθενα δεν αναφέρει οτι ειναι μελος της οργανωσης σας και του ΣΥΡΙΖΑ και μακαρι να μην γίνει ποτε για μενα, δεν σας εχει αναγκη ,εσεις τον εχετε , καλυτερα να ασχοληθει με την πολυτεκνη οικογενεια του και την δουλεια του παρα με βολεμενους απο το ΠΑΣΟΚ και τους βαρεμενους που γιναν ΣΥΡΙΖΑ .

      Διαγραφή
  8. Μάλλον δεν διαβάσατε την ανακοίνωση του κου Αλεξίου. Αναφέρει ότι έχει ενταχθεί στην ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Λοκρών. Όχι ότι θέλει να ενταχθεί. Σας επισυνάπτω τι ακριβώς έγγραψε "Αποφάσισα την ενταξή μου στον ΣΥΡΙΖΑ Δήμου ΛΟΚΡΩΝ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Λέει "Αποφάσισα την ένταξη μου..."... κι όχι "Ειμαι μέλος..."... Καλά καθυστερημένα είστε εκεί μέσα; Δεν ξέρετε να διαβάζετε; ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε; Μήπως είναι άσχετη αφορμή για να περάσετε άλλα μηνύματα που θέλετε;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΡΤΑ.. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΜΩΣ... ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ...

      Διαγραφή
  9. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ... ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...

    ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΑΤΑΤΕΣ" ΛΙΟΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΚΤΛ... ΚΤΛ... ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΤΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσείς κ. Αλεξίου δεν καταφερόσασταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαιρία που σας δίνονταν, το 2011 στις κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια, όταν τότε το ΠΑΣΟΚ σας - του οποίου τότε ήσασταν μέλος - εφάρμοζε ήδη τα μνημόνια που τώρα όψιμα καταγγέλλετε; Εσείς δεν ήσασταν μέλος της ΔΗΜΑΡ όταν αυτή συμμετείχε στην μνημονιακή συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές του 2012 και εφάρμοζε την κοινωνική γενοκτονία των μνημονίων; Ποια ακριβώς στιγμή γίνατε αντι-μνημονιακός; Όταν βεβαιωθήκατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Οι ίδιες ερωτήσεις δεν απευθύνονται μόνο σε εσάς. Ισχύουν και για όλους τους πρώην πασόκους που μέχρι πριν 2-3 χρόνια χλεύαζαν πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του, και τους αποκαλούσαν ακόμα και φιλο-τρομοκράτες. Δεν έχουμε όλοι μνήμη ψαριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο Στερεάς ο ΣΥΡΙΖΑ μήπως θυμάσαι ποιους είχε υποψηφίους;

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΚΛΠ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ , ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ !
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ,Ο ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑΤΣΙ ΜΗΤΣΙ ΚΟΤΣΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

      Διαγραφή
    3. Εχεις ντοκουμεντα ,αν ναι ,δειχτα και σταματα την λασπη, απαραδεκτη!!! ρε τι την φυλατε , εχει κανει ανω κατω , ολη την περιοχη ενα ηλιθιο ατομο.

      Διαγραφή
  14. ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ;

    TΙ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΛΩΣΤΕ; ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ) ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ (ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΈΡΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΑΡΑ... (ΓΙΑΤΊ ΑΡΑΓΕ;) ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ (ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΡΑΓΕ;) ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΣΟΚΟ ΛΙΟΛΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. (ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡ, Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΤΣΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΒΟΣ). ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;


      Διαγραφή
  16. Είναι γνωστό πια το μικροπολιτικό παιχνίδι που έπαιξαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πως οδήγησαν τα πράγματα, μέσω του τεχνητού αδιεξόδου που δημιούργησαν με τις δήθεν ενστάσεις τους κατά παντός προσώπου, στον πράσινο πρώην σύντροφο και διαχρονικό συνεργάτη τους Λιόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για την στήριξη στον Λιολιο ας δουν κάποιοι ποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ είχαν παραστεί στην ορκομωσία του για να καταλάβουν ποιος και αν έπαιζε παιχνίδια. Λες και ο Τσέρτος, ο Αλεξίου κλπ συνεγείραν τα πλήθη και φτιάχναν συνδυασμό στο πι και φι. Το κόλπο πάντως είναι γνωστό, επίθεση σε ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων. Κατηγορίες χωρίς στοιχεία και φυσικά χωρίς κανένα πολιτικό υπόβαθρο. Αναρωτιέμαι όσοι από σας κόπτεστε και όσοι μάλιστα μιλάτε λες και είστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μήπως να τα λέγατε όλα αυτά και σε καμια διαδικασία σας και να μην κάνετε μικροπολιτική μέσω διαδικτύου; Όσο για τον αν ο κ. Αλεξίου έχει δεχτεί πρόσκληση ή όχι ένταξης στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά ούτε τον κόσμο τον πλατύ ούτε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής παρά μόνο αυτούς που του έστειλαν την όποια πρόσκληση, που δυστυχώς νομίζουν ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν σέβονται τυπικές συλλογικές διαδικασίες. Πάντως εγώ από τη συνέντευξη στο ΣΤΑΡ ειλικρινά δεν κατάλαβα Χριστό. Το μόνο πάντως που θυμάμαι είναι ότι το 2012 το χειμώνα ο Αλεξίου ΔΗΜΑΡ δεν ήταν ( ήταν σε άλλο πολιτικό χώρο) και αυτή η αντίφαση με τον ισχυρισμό του ότι είναι εκεί από το 2011 με προβληματίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου