Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Τριτοκοσμικές εικόνες από τον Θεολόγο Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών

Είναι αυτές εικόνες για έναν σύγχρονο Δήμο ενός Ευρωπαϊκού Κράτους;


Είναι κύριε Δήμαρχε;

Διότι αν είναι... Συγχαρητηρια!

Απολαύστε τα χαλιά σας:









8 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.

      ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;

      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ;

      ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ;

      Διαγραφή
  2. Για να έχετε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στη Μαλεσίνα, πηγαίνετε σήμερα Σάββατο , ώρα 17.00 στη διασταύρωση των οδών ΜΠΟΥΓΕΤΣΑ & ΑΛΩΝ και σ΄ όλους τους γειτονικούς δρόμους για να απολαύσετε τη λάσπη που έχει μαζευτεί από τη χθεσινοβραδυνή μπόρα!!!!!!
    Ρωτώ λοιπόν τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο , ποιες ενέργειες έκανε σ΄ όλο αυτό το διάστημα; Δεν μπορούσε να καθαρίσει τους δρόμους με κάποιο πληστικό μηχάνημα; Ας παρακαλούσε την πυροσβεστική να του παραχωρήσει ένα πυροσβεστικό και να είχε λυθεί το πρόβλημα από το πρωί και όχι να κουβαλούν οι άνθρωποι και τα οχήματα μέσα στα σπίτια και τις αυλές. Αυτές τις ώρες οι φορείς βρίσκονται σ΄ επιφυλακή. Δεν κάθονται στα γραφεία ούτε στα καφενεία. Αν πάλι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους να παραιτηθούν, άσχετα αν πήραν πολλούς ή λίγους σταυρούς στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ''χρυσά κουτάλια'' στο Δήμο Λοκρών. Ελεος κύριοι....Να επέμβει Εισαγγελέας να εξετάσει τις συμβάσεις για τη καθαριότητα, καθότι είναι γνωστό ότι ο δήμος έχει παραχωρήσει τη καθαριότητα σε εργολάβο.
    Υπεύθυνοι της εικονιζόμενης βρώμας ?
    Μα ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, ο πρόεδρος του Δ.Δ Μαλεσίνας, ο ΕΠΟΠΤΗΣ καθαριότητας που δεν βλέπει και ο εργολάβος που τρώει χωρίς να προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tην καθαριοτητα δεν την εχει αναλαβει εργολαβος.Οταν η αποκομμιδη γινονταν απο τον εργολαβο στον θεολογο δεν υπηρχαν σκουπιδια στους καδους και στους δρομους......Αν δεν εισαι ενημερωμενος-η για ενα θεμα καλυτερα μην εκφερεις αποψη.

      Διαγραφή
  5. ΕΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΛΟΥΣΤΙΤΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτον οι φωτογραφίες ειναι απο το ΟΣΜΑΕΣ που δεν ειναι καν δημος η δημοτικό διαμέρισμα. Για τον δήμαρχο ενα εχω να πω.οταν κουρεβε τα πρόβατα του πρώτη ετρεξαν οι δημότες μαλεσινας για να του τα κουρεψουν.τι να κάνουμε εδω που ζούμε μονο ετσι επιζούν καποιοι.ο δημος ειναι μονο για την ατάλαντη κ τα αλλα χωρια ας γίνουν ερημιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου