Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΟΛΟΙ θα πρέπει να φροντίσουµε για τον άµεσο καθαρισµό των οικοπέδων µας το αργότερο έως 31 Μαΐου 2015

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Ο ∆ήµος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου ανακοινώνει ότι εν όψει της αντιπυρικής περιόδου από 1ης Μαΐου 2015 έως 31ης Οκτωβρίου 2015 και σύµφωνα µε την υπ’ αρ. 4/2012 Πυροσβεστική διάταξη (ΦΕΚ 1346/25-04-2012 Τεύχος Β) «οι ιδιοκτήτες, νοµείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωµοπόλεων και οικισµών και σε απόσταση µέχρι 100 µέτρων από τα όριά τους, υποχρεούνται στην αποψίλωση αυτών από τα ξερά χόρτα και στην αποµάκρυνση τους, την αποµάκρυνση τυχόν άλλων εγκαταλελειµµένων καυστών ή εκρήξιµων υλικών ή αντικειµένων που βρίσκονται µέσα σε αυτούς, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της, καθώς και στη λήψη κάθε άλλου κατά περίπτωση µέτρου που αποβλέπει στην αποφυγή αιτίων και τη µείωση του κινδύνου από πυρκαγιά.» 

Σύµφωνα µε τα παραπάνω οι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους. Σε περίπτωση µη συµµόρφωσης των υπόχρεων ισχύουν και εφαρµόζονται οι διοικητικές και ποινικές κυρώσεις του άρθρου 94 παρ. 1 περ. 26 εδαφ. β’ του Ν. 3852/2010 «Καλλικράτης» και οι παραβάτες τιµωρούνται σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα. 

Ζητούµε επίσης την ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΗ σας γνωστοποιώντας µας, τους ιδιοκτήτες (όνοµα, τηλέφωνο κ.λ.π.) των εφαπτόµενων στις κατοικίες σας οικοπέδων, προκειµένου να τους ενηµερώσουµε για τον καθαρισµό των ιδιοκτησιών τους. 

ΟΛΟΙ θα πρέπει να φροντίσουµε για τον άµεσο καθαρισµό των οικοπέδων µας το αργότερο έως 31 Μαΐου 2015. 

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου