Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Σαθρούς μύδρους συνεχίζει να εξαπολύει η Αντιπολίτευση

        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Αταλάντη, 28/05/2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                    
ΝΟΜΟΣ   ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                                  

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                           

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου

Τ.Κ.  35200-Αταλάντη

Τηλ: 22330-81015
Fax: 22330-22606                                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σαθρούς μύδρους συνεχίζει να εξαπολύει η Αντιπολίτευση του Δήμου Λοκρών.

Αποδεικνύουν  καθημερινά  τον λόγο για τον οποίο δεν ψηφίστηκαν να Διοικήσουν και οι πολίτες δικαιώνονται και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουν να δικαιώνονται.

Δεν ξέραμε μέχρι τώρα, ότι η μέριμνα για την Συλλογή Απορριμμάτων και για την καθαριότητα, είναι απαράδεκτη, γιατί αυτό υπονοούν με όλα τα σχόλια που γίνονται.
    
Ενώ απαράδεκτο είναι το ότι εισχωρούν σε προφίλ facebook Συλλόγων, με αναρτήσεις, προκειμένου να δείξουν ότι υπάρχουν υποστηρικτές και σύμμαχοι σ΄αυτές τις δόλιες και συκοφαντικές επιθέσεις.
  
Εκείνο που μπορούμε εμείς να συμπεράνουμε είναι ότι με τον οποιοδήποτε τρόπο προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητά τους όταν εκείνοι ήταν διοίκηση.
    
Διότι όλες οι αρνήσεις τους στις προτάσεις που εισέρχονται στην οικονομική επιτροπή ή στο Δημοτικό Συμβούλιο θεμελιώνουν την αδιαφορία τους για την εξέλιξη αυτού του τόπου και την απροκάλυπτη αντιπάθειά τους στο συμφέρον των πολιτών.

Εστιάζονται αν είναι μικροί ή μεγάλοι οι κάδοι.

Δεν αναφέρουν τις υπερπροσπάθειες που γίνονται από τις υπηρεσίες να ανταποκριθούν στα μεγάλα καθημερινά προβλήματα της καθαριότητας.
  
Γνωρίζουν επίσης ότι κατατέθηκαν προσφορές κι επιλέχθηκε η οικονομικότερη, από εταιρεία που είναι Ελληνική!!!
      
Ας ρωτήσουν τους πολίτες της Μαλεσίνας που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν τους μικρούς κάδους. Τους αδειάζουν μόνοι τους ή περνά κανονικά το απορριμματοφόρο του Δήμου άραγε εδώ και πολλά χρόνια !!!!                                                                                      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


2 σχόλια:

  1. Αν πραγματικά οι κάδοι ήταν ασύμβατοι με τα αυτοκίνητα, σε μια τέτοια περίπτωση, η αντιπολίτευση θα έκανε την καταγγελία της στον Εισαγγελέα και όχι στο facebook. Όπως και κάθε άλλη καταγγελία η οποία θα είχε πραγματικά ουσία και δεν είναι απλώς αντιπολιτευτική κραυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ,ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου