Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΚΥΑ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

   
Στα πλαίσια της προμήθειας του νέου υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Κ.Υ. Αταλάντης και του Π.Ι. Μαλεσίνας πραγματοποιήθηκε στις 20-5-2015 ημερίδα εκπαίδευσης στο:
Π.Ι. Μαλεσίνας, ώρα 09:00-11:00, για Ηλεκτροκαρδιογράφο.   
Κ.Υ. Αταλάντης, ώρα 11:30-15:00, για Ηλεκτροκαρδιογράφο, Απινιδωτή  και Φορητό Μόνιτορ. 
Η εκπαίδευση έγινε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που θα χειρίζεται τον εξοπλισμό, από εξειδικευμένους τεχνικούς της προμηθεύτριας εταιρείας. 

Ο υπερσύγχρονος Ηλεκτροκαρδιογράφος αποκλείει παντός είδους παράσιτα και παρεμβολές κατά τη διενέργεια του καρδιογραφήματος.

Ο υπερσύγχρονος απινιδωτής πραγματοποιεί συγχρονισμένη απινίδωση με χρήση εναλλαγής απαγωγών και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που μπορεί να εφαρμόσει ο διασώστης για καρδιοανάταξη στους ασθενείς που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή λόγω κοιλιακής μαρμαρυγής ή άσφυγμης κοιλιακής ταχυκαρδίας.

Το φορητό Μόνιτορ επιτρέπει την ταυτόχρονη διεξαγωγή καρδιογραφήματος και παρακολούθησης όλων των ζωτικών λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος(σφίξεις, πίεση, θερμοκρασία, μέτρηση οξυγόνου κ.λ.π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου