Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ


Με την ολοκλήρωση και της φετινής Σχολικής χρονιάς εν όψει, οι Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αμφίκλεια και στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρουσίασαν μια σειρά ιδιαίτερα αξιόλογων εργασιών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Π.Κ. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ. [11&13.05.2015].
  
  
Οι εργασίες αυτές οι οποίες απαιτούσαν την γόνιμη συνεργασία των μαθητών, την εμπνευσμένη στήριξη των εκπαιδευτικών αλλά και την χρήση της τεχνολογίας ως μέσου και όχι ως αυτοσκοπού, υπήρξαν άρτιες, πολυθεματικές, χρήσιμες, πρωτοποριακές και αντιπροσώπευαν άξια το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο, που αποδεδειγμένα εδώ και δεκαετίες συνεχίζει να παράγεται από τις συγκεκριμένες Σχολικές Μονάδες.

   
Ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτηρίου Π. εκ μέρους του Δήμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Μπαθράς Π. αλλά και μαθητές του Σχολείου παλιότερων 10ετιών που παραβρέθηκαν, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επιτελούμενο έργο, τις ευχές τους προς τους μαθητές για επιτυχία στις εξετάσεις που ακολουθούν και την εύλογη ευαρέσκειά τους προς στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα.

Δ.Ι. Καλπύρης
Αμφίκλεια   


ΥΓ:          Μετά το επίκαιρο νομοθετικό αλαλούμ το σχετικό και με την παιδεία που παρακολουθούμε,  μένει να ελπίζουμε ότι θα έχουμε και του χρόνου κάτι ανάλογο από πλευράς μαθητικών εργασιών.
  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου