Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης Μώλου - Αγ.Κωνσταντίνου

  

  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


   Η Λαϊκή Συσπείρωση Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου καταγγέλλει τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας που διαμορφώνονται σκόπιμα κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μώλου – Αγ. Κων/νου με σκοπό τη φίμωση της φωνής της Λαϊκής Συσπείρωσης.   

   Της προσπάθειας αυτής ηγείται ο δημοτικός σύμβουλος Καραμανώλης Αθανάσιος με την ανοχή -που καταντάει συνενοχή- του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του ίδιου του Δημάρχου.

   Με κάθε τρόπο, με φωνές, με κλείσιμο μικροφώνων, με άρνηση να του δώσουν το λόγο, εμποδίζουν το Δημοτικό μας Σύμβουλο να τοποθετηθεί. Η δημοκρατία τους δεν ανέχεται τη διαφορετική άποψη. Δεν αντέχει στην κριτική, στην αποκάλυψη των ευθυνών της παρούσας και των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Δεν θέλουν να ακούγεται η μόνη διαφορετική πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης που υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και όχι τις ανάγκες της πλουτοκρατίας.

   Αδυνατώντας να αντιπαρατεθούν πολιτικά και θέλοντας να κρύψουν τη μετατροπή της Τοπικής Διοίκησης σε μακρύ χέρι του κράτους των αστών, ως έσχατο μέσο άμυνας, έχουν τον ακραίο αντικομμουνισμό. Φέρονται λες και βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή των Πιστοποιητικών Κοινωνικών Φρονημάτων.


   Η Λαϊκή Συσπείρωση, το δίκιο, δεν φιμώνεται και οι κομμουνιστές δεν πτοούνται από τέτοιες μεθόδους. Αντικομμουνιστές περιωπής πέρασαν σωρό και χάθηκαν στο βούρκο της Ιστορίας. Το ΚΚΕ όμως πλησιάζει έναν αιώνα ζωής και συνεχίζει, επειδή είναι η νιότη του κόσμου.   

   Μην καρτεράτε να λυγίσουμε! Τα συμφέροντα του λαού είναι οδηγός μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε  μέχρι την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών από κάθε μετερίζι που μας εμπιστεύεται η λαϊκή ψήφος.



Κ. ΒΟΥΡΛΑ         25/5/2015       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου