Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΙΑΣ

  
Εθιμοτυπική ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί  στα νέα Γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραϊσκος.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς τους για τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το Δ.Σ. του Συλλόγου την εξέλιξη των θεμάτων για τα οποία είχαν και σε προηγούμενη συνάντηση τους εξετάσει, αλλά και όσα άλλα απασχολούν το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας και τα μέλη του, όπως το ζήτημα  της συντήρησης  του υπάρχοντος δικαστικού μεγάρου Λαμίας, για το οποίο υπάρχει ήδη ολοκληρωμένο σχέδιο μελέτης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το ζήτημα του νέου δικαστικού μεγάρου για το οποίο έγινε ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την απεμπλοκή του θέματος κ.λ.π.

Επίσης συζητήθηκε και ο προγραμματισμός  άλλων μορφών κοινών δράσεων από πλευράς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, οι οποίες θα εξειδικευτούν το επόμενο διάστημα.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία .
  
Μετά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακόμα και στις περιόδους των κρίσεων, ο ρόλος του Δικηγορικού Συλλόγου ως θεσμού , αλλά και του Δικηγόρου αποτελεί κομβικό παράγοντα για τη διασφάλιση της Συνταγματικότητας και της Νομιμότητας των μέτρων που πλήττουν την ίδια την κοινωνία.


Η άρτια λειτουργία του Δικηγορικού Συλλόγου που εξασφαλίζεται με τις νέες εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με την ορθή απονομή της δικαιοσύνης αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις προς αυτή  την κατεύθυνση .»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου