Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Διακήρυξη Διαγωνισμού για ΧΥΤΑ Θήβας



ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

Ημερομηνία:  15/05/2015
Αριθμ. Πρωτ.:  7035

Περίληψη διακήρυξης για πρόχειρο διαγωνισμό με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ & ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά για την ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ & ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 59.799,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου του Δήμου Λοκρών, την 21 Μαΐου 2015 ημέρα Πέμπτη, ώρα 10:00. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς. Επαναληπτική ημερομηνία διαγωνισμού 27 Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη.
   
Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί στο 1% του  προϋπολογισμού της μελέτης,  χωρίς ΦΠΑ, ήτοι 486,17€.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι  διαθέτουν Άδεια Συλλογής και Μεταφοράς Στερεών Μη Επικίνδυνων Αποβλήτων του άρθρου 8 της ΚΥΑ 50910/2727/03 σε ισχύ.

Πληροφορίες της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τη Δ/νση Περ/ντος & Πολεοδομίας Αρμόδιος υπάλληλος κα Σιούλα Τριανταφυλλιά  Διεύθυνση Σεραφείμ Κοκόλα Αταλάντη Τηλέφωνο 2233089311.

                                                              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                      ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΕΛ. ΛΙΟΛΙΟΣ

Ολόκληρη η Διακήρυξη του Διαγωνισμού, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης όπου φαίνονται η Τεχνική Έκθεση, ο Προϋπολογισμός Μελέτης και η Συγγραφή Υποχρεώσεων ακολουθούν ως συνημμένα αρχεία (.doc)
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου