Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αθώος ο 58χρονος από τη Μαλεσίνα, οκτώ χρόνια μετά, για το θάνατο του δύτη από έκρηξη

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη...


Ο λόγος για έναν 58χρονο από τη Μαλεσίνα, που χθες αθωώθηκε κατά πλειοψηφία από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, για το θάνατο του 39χρονου δύτη από τη Χαλκίδα, που είχε σκοτωθεί από έκρηξη στη θάλασσα τον Οκτώβριο του 2007, την ώρα που είχε βουτήξει για όστρακα στην παραλία της Λάρυμνας.

Ο 58χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξης από το Κακουργιοδικείο της Άμφισσας, ωστόσο στη φυλακή έμεινε 9 μήνες περίπου, αφού είχε ασκήσει έφεση και ταυτόχρονο είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης που έγινε δεκτή.

Χθες στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία, αθώωσε κατά πλειοψηφία τον κατηγορούμενο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν αυτός που έριξε το δυναμίτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του δύτη.


Δείτε τι είπε για την υπόθεση στο LamiaReport o γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος είχε αναλάβει και την υπεράσπιση του 58χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου