Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Άλλη μία επαγγελματική διάκριση, για τον δικό μας, Κωνσταντίνο Κολοβο


Την πρώτη θέση για τον κλάδο Ζωής για το έτος 2014 κατέλαβε ο συντοπίτης μας, Κωνσταντίνος Κολοβός, στην εκδήλωση βραβεύσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής για την Επιθεώρηση Αντώνη Χρυσού, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Απριλίου στο Πλανητάριο.  
  
Ο κ. Κολοβός σε δήλωσή του, αμέσως μετά την βράβευση, ανέφερε: 
«Η βράβευση αυτή με ευχαριστεί διότι νοιώθω να ανταμείβονται οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς. Φυσικά όπως γνωρίζετε το επάγγελμά μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, έχει άγχος, αγωνία, επιτυχία μα και αποτυχία.  
Εγώ από την πλευρά μου έχω τρεις λόγους ώστε να αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το χώρο. Πρώτον γιατί στο γραφείο του κ. Παπανικολάου οι συνάδελφοί μου έχουν πραγματική τρέλα με τη δουλεία τους και καθημερινά βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Δεύτερον γιατί είμαι μέλος της Επιθεώρησης του κ. Χρυσού που κάθε χρόνο μεγαλώνει. Και τρίτον που ανήκω στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής. 
Το μόνο που χρειαζόμαστε λοιπόν εμείς οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, είναι να έχουμε πίστη και όραμα. Γιατί στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας στο δρόμο για την κορυφή είναι ο ίδιος μας ο εαυτό!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου