Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Με το "καλησπέρα"... "άρχισαν τα όργανα" στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Στα χέρια ήρθαν  ο Δήμαρχος Βόλου με τον Δήμαρχο Θέρμης

  
Ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη του κρίσιμου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, στη Χαλκιδική, ένταση σημειώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., μεταξύ του Δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου και του ομολόγου του, αυτού του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με τους δύο Δημάρχους να "έρχονται" σχεδόν "στα χέρια".

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο παρών στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πήρε το λόγο, τονίζοντας με... ιδιαίτερη θέρμη, πως πρέπει να στηριχθεί η απόφαση της ΚΕΔΕ και του Προέδρου της, Γιώργου Πατούλη, για το θέμα της μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων στην ΤτΕ, καλώντας με τον... ιδιαίτερο τρόπο του, όλους τους Δημάρχους να πράξουν ανάλογα.

Στην... ιδιαίτερη τοποθέτηση του Δημάρχου Βόλου, απάντησε ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στον Αχιλλέα Μπέο, λέγοντας για ποιον λόγο προσπαθεί τόσο θερμά να "επηρεάσει" το Σώμα, όταν σχεδόν κατά απόλυτη πλειοψηφία, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ έχει ψηφίσει τη σχετική απόφαση, κατά την τελευταία συνεδρίασή του.

Στην τοποθέτηση του Δημάρχου Θέρμης δεν άργησε να ανταπαντήσει ο Δήμαρχος Βόλου, ο οποίος κάλεσε τον Δήμαρχο Θέρμης να βγουν έξω, για "να τα βρουν"!

Έτσι και έγινε, με τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται έντονα εκτός αιθούσης, σχεδόν να "έρχονται στα χέρια", με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και, τελικά, να τους χωρίζουν.

Το περιστατικό προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού οι Δήμαρχοι στην πλειοψηφία τους ενωτικά "πάνε" στο Συνέδριο αυτό, προκειμένου να συναποφασίσουν για το εάν θα μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην ΤτΕ.

2 σχόλια:

  1. Ειναι κριμα την τοπικη αυτοδιοικηση να την διοικουν ανθρωποι μα "αδιαφανες" παρελθον. Τελικα τι ψηφιζει ο λαος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας βγαλουμε το καπελο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου