Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Τι άφησε πίσω της η επίσκεψη του υπ. Υγείας στην Στερεά;

  
Απογοητευμένος δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Μιχάλης Μπαρμπαρούσης από τη συνάντηση που είχε στη Χαλκίδα με τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Περιμέναμε από τον υπουργό ορισμένες δεσμεύσεις αναφορικά με τη βελτίωση της κατάστασης που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και την στήριξη των ιδιωτών γιατρών που έχουν ενταχθεί στο σύστημα υγείας των ασφαλιστικών ταμείων.  Δυστυχώς όμως το υπουργείο σχεδιάζει την επιπλέον μείωση της αμοιβής των συμβεβλημένων γιατρών και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα από τον Ιούνιο που λήγουν οι συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ λιγότερη γιατροί να τις ανανεώσουν.

Ο κος Μπαρμπαρούσης μίλησε στον υπουργό και για τα προβλήματα του νοσοκομείου Λαμίας που δυστυχώς αν δεν ανακοπούν σύντομα, οδηγούν το νοσηλευτικό ίδρυμα σε μεγάλες περιπέτειες.
4 σχόλια:

 1. KYΡΙΕ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 5ΥΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ?
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ.
  ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΠ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ?
  ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥ ?
  ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,
  ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ.
  ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΑΙΒΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΕΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΝΟΜΟΣ?
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΛΑΜΙΩΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΑΡΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΚΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΛΑΜΙΑ?
  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ.
  ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ?
  ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ?
  ΝΤΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?
  ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ.
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΡΑΣΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Μιχαήλ Μπαρμπαρούσης έθεσε συγκεκριμένα το θέμα της ανάγκης διορισμού διοικητή στο Γ.Ν. Λαμίας που είναι κενή από 5μήνου, της στελέχωσης κατά προτεραιότητα με Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό του Ακτινολογικού Τμήματος, της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, των Τ.Ε.Π., και της Παιδιατρικής Κλινικής και της μη καταβολής των εφημεριών στους ιατρούς του Νοσοκομείου, που αυτό πιθανά αν δεν λυθεί μέχρι τις 20 Μάιου μπορεί να οδηγήσει σε μη κατάθεση προγράμματος εφημέριων για τον μήνα Ιούνιο. Επίσης έθεσε το θέμα των συμβάσεων των ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που λήγουν στο τέλος Ιουνίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου