Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

«Υπερσύγχρονη» φυτεία 1.680 δενδρυλλίων στο Μαρτίνο (φωτο)




Μια φυτεία «υπερπαραγωγή» και «υπερσύγχρονη» ανακάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ στο Μαρτίνο της Φθιώτιδας.

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί μπροστά σε ειδικά διαμορφωμένη εγκατάσταση για την καλλιέργεια και διακίνηση υδροπονικής κάνναβης μέσα σε βουστάσιο στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας. Ένας 45χρονος συνελήφθη, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί. Εντός της εγκατάστασης εντοπίστηκαν συνολικά 2.000 δενδρύλλια κάνναβης.

Το εντυπωσιακό είναι όχι μόνο τα 1.680 δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν από την αστυνομία, αλλά και το γεγονός πως οι επιτήδειοι είχαν στήσει τη φυτεία μέσα σε παλιότερη κτηνοτροφική μονάδα, έκτασης 840 τετραγωνικών μέτρων, όπου βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας εμπλουτισμένης κάνναβης, γνωστή και ως skunk.
Προηγήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας στο Ναύπλιο, όπου επίσης αποκαλύφθηκε μια μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας, με περισσότερα από 1.200 δενδρύλλια κάνναβης.

Δύο Κροάτες, ηλικίας 65 και 22 ετών, που βρίσκονταν στην μονάδα και εργάζονταν ως φύλακες συνελήφθησαν.




 
Τα 1680 δενδρύλλια ήταν ύψους από 0,50 έως και 1,50 μέτρων, ενώ στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα: 590 γραμμάρια αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης καθώς και εξοπλισμός υψηλού επαγγελματικού επιπέδου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, όπως συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης, πλήθος φωτιστικών με αντίστοιχους λαμπτήρες κατάλληλων για υδροπονική καλλιέργεια, πλήθος ballast (μετασχηματιστές εναύσεως) κατάλληλων για την λειτουργία των φωτιστικών, πλήθος ανεμιστήρων, πλήθος ξύλινων πλαισίων με ασφάλειες και πρίζες, μια ηλεκτρογεννήτρια, πλήθος πλαστικών συσκευασιών χωρητικότητας 70 λίτρων φυτοχώματος, πλήθος ξύλινων πλαισίων με ηλεκτρολογικές συνδέσεις, πλήθος συστημάτων αερισμού εξαερισμού, ένα φίλτρο αέρα εξαερισμού, πλήθος ηλεκτρονικών πινάκων DGS, μεγάλος αριθμός από σακούλες κατάλληλες για συσκευασία ναρκωτικών και μια κύρια ψυκτική μονάδα μάρκας INVERTOR.

5678
  

4 σχόλια:

  1. Εντυπωσιακό. Το κράτος θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή. Οι άνθρωποι είναι προφέσορες. Αντί για φυλακή να τους βάλετε να διδάσκουν στα ΤΕΙ Φυτικής Παραγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα κλαιν ολα τ αλανια που θα μεινουνε χαρμανια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πέσει επιδότηση τώρα και αφήστε τις συλλήψεις. Και μετά λένε δεν ασχολούμαστε με την γεωργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου