Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Λοκρών: Απάντηση σχετικά με τα ακίνητα του δήμου στη περιοχή του Μαρτίνου




Έπειτα από την χθεσινή  -ανυπόγραφη-  δημοσίευση (14/10/2015) στον ιστότοπο "Lokris News", σχετικά με τα αμφισβητούμενου ιδιοκτησιακού καθεστώτος ακίνητα του Μαρτίνου και την υποτιθέμενη “ζημιά εκατομμυρίων ευρώ” που έχει υποστεί ο Δήμος, ενημερώνουμε τους δημότες μας για τα εξής:

Ο Δήμος Λοκρών με αίσθημα ευθύνης  έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα του καθώς και των δημοτών του. 

Συγκεκριμένα παρά το γεγονός ότι η καταγραφή των εν λόγω ακινήτων στο Κτηματολόγιο ξεκίνησε εν έτη 2005, δυστυχώς μόνο έπειτα από ενέργειες της σημερινής Δημοτικής Αρχής επιτεύχθηκε πρόοδος. Από την αρχή της πρώτης θητείας η σημερινή Δημοτική αρχή κατέγραψε ακίνητα Δημοτικά, σε όλο τον Δήμο Λοκρών, έως τότε μη καταγεγραμμένα, καθώς και προερχόμενα από δωρεές, στην κατεύθυνση της διασφάλισης της Δημοτικής περιουσίας.
            
Η Δημοτική Αρχή έχει προβεί σε ενδελεχή νομικό έλεγχο του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των διαφιλονικούμενων ακινήτων,  και έχει ακολουθηθεί η νόμιμη δικαστική οδός.
              
Έχουν κατατεθεί εμπρόθεσμα οι απαιτούμενες αγωγές όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο ενώπιον του Πρωτοδικείου Λαμίας, καθώς επίσης και αιτήσεις πρόδηλου σφάλματος στο Κτηματολογικό γραφείο Αταλάντης
            
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο τετελεσμένο νομικό αποτέλεσμα όπως αφήνει να εννοηθεί το δημοσίευμα, ούτε έχουν επισήμως με απόφαση του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης απορριφθεί αιτήσεις και πολύ περισσότερο είναι εντελώς ανακριβείς οι καταγγελίες περί δήθεν  αορίστων και χωρίς  συμπληρωμένους “κωδικούς” αιτήσεις.
   
Επιπρόσθετα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας καθώς και τον συντάκτη του δημοσιεύματος ότι  η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής είναι συνεχής και σταθερή.
            
Τέλος θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε σε όλους τους τόνους τους δημότες μας ότι παρά τις περί του αντιθέτου αναλήθειες και ανακρίβειες που εκφράζονται με πηχυαίους αλλά κενούς νοήματος τίτλους, συνεχίζουμε αταλάντευτα στην κατεύθυνση της υπευθυνότητας και της νομιμότητας .
                          
         ΑΤΑΛΑΝΤΗ  15/10/2015      

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ     

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

21 σχόλια:

  1. Σύμφωνα λοιπόν με την "απάντηση" του "γραφείου τύπου" (τρομάρα σας) του δήμου:

    1) Επιτεύχθηκε πρόοδος στη καταγραφή των ακινήτων του δήμου... Πρόοδος και όχι ολοκλήρωση; Πόση είναι η πρόοδος; και γιατί αναφέρει όλο το δήμο; Συγκεκριμένα στο Μαρτίνο πόση είναι η πρόοδος;

    2) Ποιος μίλησε για τα διαφιλονικούμενα ακίνητα; Γιατί εσκεμμένα τα μπερδεύει με το θέμα των αιτήσεων και της απόρριψης; Αφού ακόμη και αυτά με καθαρούς τίτλους αν οι αιτήσεις τους απορρίφθηκαν λόγω σφαλμάτων θα πάνεστο Ελληνικό Δημόσιο.

    3) Αλλά αφού όλα ξεκάθαρα και σωστά προς τι το τρέξιμο στο Πρωτοδικείο Λαμίας;

    4) Φυσικά και δεν υπάρχει καθώς αυτοδίκαια περιέρχονται στο Ελληνικό Δημόσιο λόγω της λήξης στις 22 Σεπτεμβρίου 2015. Δεν χρειάζεται και δεν προβλέπεται καμία απόφαση Δικαστηρίου όπως υπονοεί το γραφείο τύπου (Θου Κύριε...) ή του Κτηματολογικού Γραφείου.

    5) Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα ακίνητα στο Μαρτίνο κύριοι; Γιατί δεν το λέτε με μία μόνο ξεκάθαρη φράση; Διότι αν παρατηρήσει κανείς το κείμενο η λέξη "Μαρτίνο" δεν υπάρχει στην απάντηση σας.

    6) Αν το γεγονός είναι αληθές, τότε καμία τέτοια ενημέρωση δεν υπάρχει προς το δημοτικό συμβούλιο στο οποίο ο γράφων παρίσταται.

    7) Ποιος μίλησε για μη νομιμότητα ή παρανομία; Γιατί απολογείται για κάτι τέτοιο; Για ανευθυνότητα και ανικανότητα που σίγουρα υπάρχει μιλούν όλοι πια.

    Θα υπάρξει βεβαίως αναλυτική απάντηση στην... απάντηση του γραφείου τύπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ. ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ Ή ΟΧΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ? ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΗ, ΑΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστή πια η τακτική. Μοιράζει αόριστα ευθύνες στους πρώην Καποδιστριακούς Δημάρχους (αφού δεν υπάρχει θέμα γιατί άραγε το κάνει; ποια ανάγκη τον οδηγεί στο να το κάνει κάτι τέτοιο;) και συνεχίζει το παραμύθι με γενικολογίες περί υπεύθυνης διαχείρισης από τη διοίκηση του. Για το θέμα όμως, το πραγματικό θέμα, την ουσία, τίποτα!

      Διαγραφή
  5. Είναι πάγια τακτική οι απαντήσεις μέσω ανυπόγραφων πάντα κειμένων, με γενικές αοριστολογίες και πάντα γύρω και όχι επί του θέματος. Ο φόβος προφανώς να μη βγει στο τέλος ψεύτης. Και πάντοτε τα ίδια επιχειρήματα και τακτικές: Πρώτον τυφλή άρνηση χωρίς καμία απόδειξη για το οτιδήποτε (προφανώς έχουμε την ενσάρκωση ενός δεύτερου Πάπα στη Λοκρίδα που έχει το Αλάθητο), δεύτερον οι πρώην δεν έκαναν τίποτα και παρέδωσαν καμένη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΕΥΔΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος το είπε αυτό; Που το είπε; Όνομα δεν έχει; Κρυφά το είπε; Για πες ποιος το είπε και που;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ.... ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΔΕΚΑΝΊΚΙ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ?????

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ.

      Διαγραφή
    4. Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΑ ΤΟΠΕ. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ

      Διαγραφή
    5. ΤΡΕΛΑ!!!!! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ Μ@@@ΚΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; ΤΡΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ.

      Διαγραφή
    6. Ναι ρε φίλε για πες μας ποιος το είπε. Και εγώ μπορώ να ισχυριστώ ειλικρινά ότι κάποιος άλλος δημοτικός σύμβουλος είπε ότι όντως υπάρχει μεγάλο θέμα με το Μαρτίνο και πως ο δήμος τρέχει και δεν φτάνει για το καλύψει. Κάτι που είναι αλήθεια.

      Διαγραφή
    7. ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΚΑΝΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....

      Διαγραφή
  7. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το γιατι ο καταγγελων/ουσα δεν γραφει επωνυμα , αφου οπως παραδεχεται παρισταται στο Δ.Σ! Τι φοβαται αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΕΤΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ. ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου