Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο: Ζημιά εκατομμυρίων ευρώ για το Δήμο Λοκρών !!!


  
  
Απίστευτο κι όμως δημοτικό! ...αλλά και πρωτοφανές γεγονός!  Σύμφωνα με πληροφορίες, η προχειρότητα θα κοστίσει εκατομμύρια ευρώ στον Δήμο Λοκρών! 

Τι έχει συμβεί;..

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, δεκάδες ή και εκατοντάδες ακίνητα ιδιοκτησίας του Δήμου Λοκρών, που βρίσκονται στην περιοχή του Μαρτίνου, περιέρχονται στο Ελληνικό Δημόσιο λόγω της λήξης στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 της 12ετους προθεσμίας για διόρθωση εσφαλμένων αρχικών κτηματολογικών εγγράφων.

Η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Λοκρών αν και εγνώριζε την προθεσμία ενήργησε πλημμελώς και με προχειρότητα μη καταθέτοντας στο Κτηματολογικό Γραφείο Αταλάντης ορθές και πλήρεις αιτήσεις, με αποτέλεσμα δεκάδες από αυτές να απορριφθούν ως... αόριστες!

Ενδεικτικό της προχειρότητας είναι το γεγονός ότι κάποιες από τις αιτήσεις αυτές δεν ανέφεραν ούτε τον κωδικό του ακινήτου που αφορούσαν, άλλες δε ούτε τον τίτλο κτήσης και άλλες ανέφεραν ως τίτλο κτήσης την... χρησικτησία! 

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Δήμος να έχει υποστεί ζημιά δεκάδων ή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αφού τα ακίνητα (κάθε είδους: κτίσματα, πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα, πρασιές, χωράφια, κτλ) περιέρχονται αυτοδίκαια στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου! 
    
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως όχι μόνο του Δήμου Λοκρών, αλλά και αυτού του πρώην Δήμου Αταλάντης, που προφανώς προήλθε από την ανεπάρκεια της πλουσιοπάροχα αμειβόμενης Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λοκρών η οποία είναι επιλογή και χαίρει εμπιστοσύνης της δημοτικής αρχής.
  
Το δημοτικό συμβούλιο άραγε έχει ενημερωθεί σχετικά; 'Εχουν πάρει χαμπάρι εκεί μέσα οι ανέμελοι δημοτικοί σύμβουλοι τι έχει συμβεί; Οι φίλοι του Μαρτίνου;

Η δημοτική αρχή επιβεβαιώνει ή όχι, όλα τα παραπάνω; 

Περιμένουμε διευκρινήσεις για το θέμα από τη δημοτική αρχή...


...και έπεται συνέχεια...


24 σχόλια:

  1. Αν είναι δυνατόν!!! Καλά ο Δήμος επικαλείται χρησικτησία; Ρε πάτε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Αλβανία. Αν είναι αλήθεια το γεγονός τότε είναι για πολλές κλωτσιές όλοι εκεί μέσα. Ούτε αιτήσεις δεν μπορούν να κάνουν.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ Ή ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

      Διαγραφή
    4. Από σοβαρότητα και υπευθυνότητα μηδέν. Πόσο δύσκολο είναι πια να γίνει κάτι σωστά σε αυτό το τόπο; Ένα σωστό και δέκα στραβά γίνονται. Βρε παιδάκια εκεί στο δήμο, αν δεν το έχετε, δεν πειράζει, απλά αφήστε το. Πηγαίνετε στα σπιτάκια σας να ηρεμήσετε κι εσείς, και να μείνει και τίποτα όρθιο σε αυτό το τόπο.

      Διαγραφή
  2. Είναι αλήθεια ότι ο δήμαρχος "πιέζει" τώρα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕ Η... ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  4. Ποιος ακούει τους Μαρτιναίους τώρα... και δικαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΚ. ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ. ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΝΑ ΣΤΟ ΤΑΪΠΕΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΚΟ. ΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περιμένετε διευκρινήσεις; Χμμμ... Εγώ πάντως παρακολουθώ ΣΤΑΡ Λαμίας από τη πρώτη στιγμή που είδα την ανάρτηση κι ακόμη δεν έχει βγει ο Λιόλιος. Αναμείνατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

      Διαγραφή
  8. Καλόοοο!!!!! Πως το κατάφεραν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα καλά κανένας από το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει πάρει χαμπάρι το θέμα; Αλλά τι περιμένεις... Ο ένας ασχολείται με το κόμμα του λαού... Ο άλλος ασχολείται με τον Τζιτζικώστα και κάνει επιβλέψεις στα νηπιαγωγεία της Μαλεσίνας... Ο άλλος αλτσχαϊμερ λόγω ηλικίας... Και το Δημαρχείο να πέσει, αυτοί χαμπάρι δεν θα πάρουν... (εκτός αν... λέω αν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παίζουμε αφεντικά εκεί που μας παίρνει και φωνάζουμε κι απειλούμε υπαλλήλους για το τίποτα για το παίξουμε εξουσία.
    Όταν όμως γίνονται σκανδαλώδη λάθη και προχειρότητες από τους "συντρόφους" που κοστίζουν εκατομμύρια στο δήμο και τους δημότες τότε μούγκα στη στρούγκα δήμαρχε. Να δούμε πως θα χειριστείς τώρα την "νομική υπηρεσία" μετά από αυτή τη ζημιά για το δήμο. Έχει θέση στο δήμο μετά από αυτό στο δήμο ή κοκοκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο αντιδημαρχος του μαρτινου και ο προεδρος του χωριου δεν ειχαν παρει χαμπαρι 22 ημερες τωρα τι γινοταν κατω απο την μυτη τους?αν ισχυει παντως κατι τετοιο,καλυτερα να σκαψουν τρυπα να κρυφτουνε και οι δυο γιατι μαυρο φιδι που τους εφαγε!την τετραετια 2007-2010 πολεμαγε η δημοτικη αρχη να μοιρασει οικοπεδα στον κοσμο και ειχε απεναντι της τον συλλογο της κακιας ωρας αιας ο λοκρος των αθηναιων(επισκεπτες του σαββατοκυριακου)με καταγγελιες και μυνησεις ωστε να μην το πετυχει αυτο για κομματικους λογους και τωρα επειτα απο 5 χρονια αντι να τεκμηριωθει αυτο το εργο εκατονταδων στρεμματων,το παραδιδουν στο δημοσιο ετσι απλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΛΙΑ ;,ΛΑΣΠΗ ;,ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ; ,ΑΓΝΟΙΑ ή Η Μ@@@@Α ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ..!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

      Διαγραφή
  13. Καλά, που είναι η αντιπολίτευση; υπάρχει; γιατί τέτοια νεκρική σιωπή από όλους για το σοβαρότατο αυτό θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η δημοτική αρχή που είναι; υπάρχει; γιατί σιωπά; τι έχει γίνει; κάποιος υπεύθυνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Κ ΑΦΙΣΕΣ.....ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ....ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ....ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπαρχει απαντηση του Δημου που μαλλον κλεινει στοματα!
    Ας μην ειμαστε βιαστικοι στα συμπερασματα λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου