Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Δήλωση Βασίλη Κυριακάκη για την 28η Οκτωβρίου


Ενόψει των επετειακών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου ο Βασίλης Κυριακάκης βουλευτής Φθιώτιδας με το ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η 28η Οκτώβρη δεν ανήκει στους εχθρούς του λαού, δεν ανήκει σε όλους εκείνους που παρέδωσαν τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας στους αδίστακτους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους.

Που επιβάλλουν μια νέα οικονομική και πολιτική κατοχή. Που επιβάλουν ένα νέο φασισμό οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό. Που ξεπουλάνε τη πατρίδα μας και θυσιάζουν το λαό μας. Που εξισώνουν αγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, με φασίστες και νεοναζι εγκληματίες, ώστε να μείνουν στο απυρόβλητο και να συνεχίσουν το έργο τους.


Οι συνεργάτες της Τρόικα δεν έχουν το δικαίωμα να σπιλώσουν με την παρουσία τους τη μνήμη των ηρώων της Εθνικής Αντίστασης και το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού. Η 28η Οκτώβρη ανήκει στο λαό! Ανήκει σε εκείνους που αγωνίζονται για την ανεξαρτησία της χώρας, την πραγματική δημοκρατία, την σωτηρία και προκοπή του λαού. Καλώ τον Φθιωτικό λαό να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτώβρη με ειρηνικό αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας το πραγματικό νόημα στην επέτειο, αυτό του μεγάλου ΟΧΙ στην κατοχή και στο φασισμό.»


1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου