Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο απολογισμός του Υπουργείου Εργασίας στην αναφορά του Συμεών Κεδίκογλου για την ανασφάλιστη εργασία στην Εύβοια και τους ελέγχους


Από τους 461 εργαζομένους στις επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν, οι 205 ήταν ανασφάλιστοι και επιβλήθηκαν 201 πρόστιμα με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στο ποσό των 110.000 ευρώ, σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Εργασίας στην αναφορά του Συμεών Κεδίκογλου. 

Επιπλέον, αναφέρεται ότι το αρμόδιο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Εύβοιας από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχει διενεργήσει ελέγχους σε 40 επιχειρήσεις και διαπίστωσε την απασχόληση 65 ανασφάλιστων εργαζομένων και επέβαλε τις νόμιμες κυρώσεις. 
 Τέλος, από τις αρχές του 2010, όπως διευκρινίζει το Υπουργείο, διενεργούνται πλέον τακτικοί έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια αποτελούμενα από υπαλλήλους της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ), του ΙΚΑ και του ΣΕΠΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου