Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη: Δείτε όλη τη λίστα Λαγκάρντ


Τα ονόματα που σύμφωνα με το περιοδικό «HOT DOC» περιέχονται στη λίστα Λαγκάρντ, έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το περιοδικό ανάμεσά τους υπάρχουν ηχηρά ονόματα από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο, των τραπεζών, καθώς και άνθρωποι του δημοσιογραφικού χώρου, εκδότες, γιατροί και δικηγόροι.
Το περιοδικό που αναφέρει ότι η λίστα των 2059 ονομάτων είναι η πραγματική δεν αναφέρει τα ποσά του κάθε καταθέτη, ούτε τον αντίστοιχο κωδικό. Το ότι κάποια ονόματα αναφέρονται στη λίστα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν διακινήσει παράνομα τα χρηματικά ποσά ή έχουν κάνει παράνομα καταθέσεις στο εξωτερικό ή ότι φοροδιαφεύγουν. Αυτό είναι προς έλεγχο.
Τα ονόματα
Ανάμεσα στα ονόματα της λίστας είναι:
Ο Γιώργος και ο Φώτης Μπόμπολας, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, οι αδελφοί Μαρινόπουλοι, οι οικογένειες Μαρτίνου και Πατέρα, ο Δημήτρης Κοπελούζος και η οικογένεια Μπενρουμπή. Επίσης ο Κώστας Καίσαρης, ο Γιώργος Βουλγαράκης και η Αικατερίνη Βουλγαράκη, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, η σκιτσογράφος Κατερίνα Σχινά, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας και το στέλεχος του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος», Αλέξης Σκαναβής.
   
Αναφέρονται επίσης η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, η επιχειρηματίας Αλίκη Μπενρουμπή, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Χαϊτογλου, o βιομήχανος Κωνσταντινος Χαϊτογλου, ο δραστηριοποιούμενος στα τρόφιμα Νικόλαος Χαϊτογλου, ο εμπορος Βασίλειος Ζούλοβιτς, ο Σταύρος Βανικιώτης των πολύτιμων λίθων, η εταιρεία Ιντεραμέρικαν, η εταιρεία Coca Cola 3E, η ηθοποιός Αμαλία Μουτούση, ο επιχειρηματίας στο χώρο της κλωστουφαντουργίας Γιώργος Ακκάς, ο ασχολούμενος με τις επιχειρήσεις Ορφέας Βεϊνόγλου – Μοσχόπουλος, o Θεόδωρος Βελισσαρόπουλος προϊστάμενος της Διεύθυνσης του υπουργείου Οικονομικών, ο Παναγιώτης Αγρανιώτης μαιευτήρας γυναικολόγος στο Κολωνάκι, ο Βασίλειος Δανιηλίδης οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη, ο Ιωάννης Καραϊτιανός Επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών / Διευθυντής χειρουργός του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», ο Σωτήριος Στυλογιάννης χειρουργός στην Αθήνα, ο Πετρίδης Πτολεμαίος ωτορινολαρυγγολόγος στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Παπαδημητρίου γυναικολόγος στην Αθήνα, η Iωάννα Σάκκουλα σύζυγος του ιδρυτή των εκδόσεων «Σάκκουλα», ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο βιομήχανος Δημήτριος Μυλωνάς, η τενίστρια Αγγελική Κανελλοπούλου, ο Αχιλέας Ραξέβσκυ που δραστηριοποιείται στο χώρο του ενδύματος, ο Ιωάννης Βουράκης των κοσμημάτων, ο επενδυτής Παναγιώτης Βοϊλης, οι ασχολούμενοι με το κόσμημα Δημήτριος Σαραντόπουλος, Βάλια Σαραντοπούλου και Αλεξανδρος Σαραντόπουλος, ο Κωνσταντίνος Καϊλης πρώην Διοικητής της ΔΕΗ, o επιχειρηματίας Ηλίας Λαλαούνης κ.ά.
Αναλυτικά η λίστα σύμφωνα με το «HOT DOC»:





















1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΡΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΩΝ? ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΦΤΩΧΟΣ Ο ΛΑΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΦΠΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ???????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου