Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

"Παρόν" του Βουλευτή Φθιώτιδας Β.Κυριακάκη στη διαμαρτυρία των Α.με.Α.


Μετά από κάλεσμα της Ε.Σ.Α.με Α., τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στα ΚΕΠΑ 37 πόλεων της χώρας. 

Στις κινητοποιήσεις της Αθήνας παρευρέθηκαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασίλης Κυριακάκης και Ειρήνη Αγαθοπούλου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των Α.με Α. για την οργάνωση και λειτουργία των ΚΕΠΑ στη βάση των αρχών της αξιοπρέπειας και του σεβασμού.
   
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των Α.με.Α., δήλωσαν μεταξύ άλλων: 


"Χιλιάδες Α.με.Α είναι σήμερα όμηροι της ανάλγητης, βάρβαρης πολιτικής του Μνημονίου, του Υπουργείου Εργασίας, της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της Τρόικας. Το κράτος Πρόνοιας  και το κράτος Δικαίου έχει καταλυθεί οριστικά. Και αυτό σήμερα γίνεται ξεκάθαρο από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα πιο ευπαθή μέλη της κοινωνίας, τα οποία η πολιτική του Μνημονίου οδηγεί σε κοινωνική ευθανασία. Η τρικομματική συγκυβέρνηση δεν κάνει διακρίσεις: την κρίση θα την πληρώσουν όλοι/ες εκτός από τους πραγματικά υπεύθυνους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παλεύει για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα, για την απαλλαγή της χώρας και του λαού από τα δεσμά των Μνημονίων και της Τρόικας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου