Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Θ. Χειμάρας: Η έκπτωση που υπάρχει τόσο στις αξίες όσο και στα ιδανικά περνάει στη ζωή μας και μας αφαιρεί την ξενοιασιά και το όνειρο.


Στην ημερίδα «Ανθρώπινες παρεμβάσεις στο περιβάλλον δια μέσου των αιώνων» που πραγματοποιήθηκε την 26 Οκτ 2012, στη Στυλίδα,  παραβρέθηκε ο Θοδωρής Χειμάρας.

Στην ημερίδα συμμετείχαν 8 κράτη: Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία, Τσεχία, Βουλγαρία, Λιθουανία και Τουρκία.

Ο κ. Χειμάρας, ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τ. Βουλευτής Φθιώτιδας, απεύθυνε τον εξής χαιρετισμό:

"Αυτό που μας λείπει σήμερα, εκτός των άλλων, είναι η κουλτούρα – ο πολιτισμός – ο ρομαντισμός.  
Η έλλειψη ελπίδας για το αύριο.

Η έκπτωση που υπάρχει τόσο στις αξίες όσο και στα ιδανικά περνάει στη ζωή μας και μας αφαιρεί την ξενοιασιά και το όνειρο.

Εσείς εδώ σήμερα είπατε πάμε από την αρχή, πάμε να ξαναχτίσουμε την παράδοση μας, την ελπίδα μας , το όνειρό και το χαμόγελό μας.

Σας εύχομαι λοιπόν ολόψυχα, επειδή είναι ένα πρόγραμμα που θα τρέξει για τα επόμενα 2 χρόνια, καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας, καλές διαδρομές και το χαμόγελο να σας περισσεύει και για μας."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου