Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η Μαρία Αντωνίου νέα Δημοτική Σύμβουλος στη θέση του Βασίλη Κυριακάκη


Ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα από σήμερα η κ. Μαρία Αντωνίου, ως νέο μέλος του δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων με την δημοτική κίνηση «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ», μετά την παραίτηση του βουλευτή Βασίλη Κυριακάκη από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Η κ. Μαρία Αντωνίου έδωσε τον προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/2010 όρκο, παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Γιώργου Κοτρωνιά και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώσκολου Παναγιώτη, αναλαμβάνοντας από σήμερα τα καθήκοντα Δημοτικής Συμβούλου.

Ο Δήμος Λαμιέων σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:



"Μετά την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Λαμιέων κου ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, του Συνδυασμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ», καθήκοντα αναλαμβάνει από σήμερα, αφού έδωσε τον προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/2010 όρκο, παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Γιώργου Κοτρωνιά και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώσκολου Παναγιώτη, η πρώτη Αναπληρωματική Σύμβουλος του Συνδυασμού σύμφωνα με την αριθ. 25/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας, κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου