Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί για τα μέτρα...τα είχαν ήδη ψηφίσει


Συνεδρίαζαν με τις ώρες για να... συζητήσουν μέτρα που έχουν ήδη ψηφίσει από τον Φεβρουάριο του 2012. 
 
triodio

Το spirospero.gr, ξεσκεπάζει την υποκρισία των τριών της συγκυβέρνησης για τις δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα και την τρίωρη σύσκεψη μεταξύ τους. 
 
Για όλα είχε φροντίσει η κυβέρνηση Παπαδήμου, όπως αποκαλύπτουμε με τη δημοσίευση του ΦΕΚ υπ' αριθ. 28/14-2-12 στο οποίο δημοσιεύθηκε ο Ν. 4046/12 αφού από τότε η Ελληνική πλευρά είχε αποδεχθεί όλα τα αντιλαϊκά εργασιακά μέτρα, για την εξασφάλιση της δόσης.

Υποτίθεται ότι διαφωνούν στην κατάργηση των τριετιών και στη μείωση της αποζημίωσης απόλυσης. Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική, όπως φαίνεται στο ΦΕΚ που δημοσιεύουμε.
 
Συγκεκριμένα, στη σελίδα 712 για τα εργασιακά, αναφέρονται τα εξής:

Πάγωμα της ωρίμανσης που προβλέπεται από το νόμο ή τις συλλογικές συμβάσεις (Που αναφέρεται σε όλες τις αυτόματες αυξήσεις μισθών με βάση το χρόνο )μέχρι η ανεργία να πέσει κάτω από 10%.

Στη σελίδα 801, αναφέρονται επίσης:

Πριν την εκταμίευση υιοθετούνται τα παρακάτω μέτρα:

Μείωση του κατώτερου μισθού
Αναστέλλονται οι διατάξεις του νόμου και των συλλογικών συμβάσεων που προβλέπουν αυτόματες αυξήσεις μισθών περιλαμβανόμενων εκείνων των ωριμάνσεων.

Όπως έχουμε επανειλημμένα γράψει, η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων οφείλεται στις αμερικανικές εκλογές και στην κόντρα Λαγκάρντ- Μέρκελ...
 
Πρόκειται για θέατρο του παραλόγου καθώς η Ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει ότι με την ψήφιση του νόμου Παπαδήμου ουδείς λόγος υπάρχει να μην εκταμιευθεί η δόση των 31,5 δις ευρώ.
 
FEK1
FEK2

spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου