Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ


Για άλλη μια φορά στην Ελλάδα του «πλεονάσματος» η ελληνική κυβέρνηση αθετεί τις υποχρεώσεις της έναντι του πολίτη, με σειρά να παίρνει το ΤΕΙ Στερεάς και ειδικότερα τα τμήματα της Λαμίας. 
 
Η συνταγή της συγχώνευσης υγειών οικονομικά οργανισμών του Δημοσίου με ελλειμματικά ομοειδή τμήματα, έχει για πολλοστή φορά αποτέλεσμα να καρκινοβατεί, ακόμα και στην Παιδεία, η όποια προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης. 
 
Η απαράδεκτη μεταφορά χρεών από το πρώην ΤΕΙ Χαλκίδας, στο νυν ΤΕΙ Στερεάς με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η λειτουργία των τμημάτων στην Λαμία, καθώς και τα λοιπά προβλήματα που αφορούν την βιωσιμότητα των σχολών που το απαρτίζουν, πρέπει να κινητοποιήσει την κυβέρνηση να βρει λύση για την εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΙ σαν συνόλου, και όχι να γίνονται μπαλάκι οι ευθύνες μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων Παιδείας και Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου