Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΑΜ


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ε.Α.Μ
Αρ. Πρωτ. 20
ΛΑΡΥΜΝΑ: 06-06-2014

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 


          Κύριοι της ΛΑΡΚΟ και της ΤΕΧΝΟΣΤΙΛ,

 Πληροφορηθήκαμε ότι από Δευτέρα 09/06/14 σταματάτε από την εργασία τους συναδέλφους που εργάζονται στο συνεργείο της άμεσης επέμβασης, που στόχο έχει  την επιδιόρθωση των εγκαταστάσεων για την ασφάλεια  των εργαζομένων.

 Η ενέργειά σας αυτή γίνεται τη στιγμή που μέσα σε ένα 6μηνο θρηνούμε δύο εργάτες λόγω της έλλειψης των μέτρων ασφαλείας και της  μη προληπτικής συντήρησης του εργοστασίου.

 Η απόφασή σας αυτή  είναι εγκληματική, γιατί όπως διαρρέει  μέσα από τους κύκλους σας, στόχο έχετε να φέρετε άλλους εργαζόμενους πιο φτηνούς και χωρίς πείρα και τις απαραίτητες επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Διαρρέει επίσης,  πως η απόλυσή τους θα είναι προσωρινή για να κάνετε τους ίδιους πιο φτηνούς.

Σας δηλώνουμε πως η ενέργειά σας αυτή ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ήδη η απόφαση της Διοίκησης να κάνει ενσωματώσεις μόνο στην παραγωγή, λειτουργεί απαξιωτικά προς τους συναδέλφους που εργάζονται στη συντήρηση.
  
Δηλώνουμε ότι  θα απαντήσουμε αγωνιστικά σε οποιοδήποτε σχέδιο έχετε που  απολύει εργαζόμενους  και απαξιώνει  την ασφάλεια τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου