Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης η Βουλευτής Ε.Μακρή - Θεοδώρου

 
Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποίησε η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή - Θεοδώρου συζητώντας μαζί του τις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου για το άμεσο προσεχές διάστημα. 

Η κα Μακρή ορίζοντας τον αγροτικό τομέα ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης, η βουλευτής συμφώνησε με τον κ.Καρασμάνη στο βασικό στόχο της άμεσης ολοκλήρωσης εφαρμογής της νέας ΚΑΠ ως σημαντικό εργαλείο αγροτικής πολιτικής.

Αναφερόμενη στο μεγάλο θέμα της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, για την οποία την 1η Αυγούστου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, η Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε ότι στόχος είναι τα 19,5 δις. Ευρώ ενισχύσεις να συνδεθούν με την πραγματική παραγωγή και την ριζική αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής.

Η κα Μακρή ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών έγκρισης χρηματοδότησης και απεμπλοκής πολλών επενδύσεων από τις μέχρι τώρα χρονοβόρες διαδικασίες μέσω του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα, του Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας. Ζήτησε την άμεση αποπληρωμή των Σχεδίων Βελτίωσης, την πληρωμή των Αγροπεριβαλλοντικών Ενισχύσεων και την άμεση αξιολόγηση των φακέλων Νέων Αγροτών, υπενθυμίζοντας την προίκα των 253 εκατ. ευρώ και την καθυστέρηση υπογραφής συμβάσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων από τον Φεβρουάριο του 2014 –Μέτρα 121, 123Α, 311,312,313Β.

Η Βουλευτής απέσπασε την υπόσχεση του Υπουργού για άμεση συνάντησή του με την ηγεσία των τραπεζών προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος ενίσχυσης της ρευστότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου