Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Ελάτεια: Άδειασαν εργοστάσιο - Τους έπιασε επ΄αυτοφώρω η ΟΠΚΕ


Συνελήφθησαν, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Ελάτειας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Φθιώτιδας, δύο Έλληνες, ηλικίας 30 και 33 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, οι δύο Έλληνες κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Φ. γερανοφόρο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με τρία βαρέα μηχανήματα βιομηχανικού τύπου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα μηχανήματα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα οι δράστες, από υπαίθριο χώρο, ανενεργού εργοστασίου παραγωγής και συσκευασίας ορυκτελαίου, που βρίσκεται στην ανωτέρω περιοχή.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν προβεί στην νόθευση των στοιχείων κυκλοφορίας του Δ.Χ.Φ. γερανοφόρου αυτοκίνητου, ιδιοκτησίας του 30χρονου, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας Ρουμανικής προέλευσης.
 
Τα μηχανήματα, το Δ.Χ.Φ. γερανοφόρο αυτοκίνητο και οι πινακίδες κυκλοφορία που έφερε, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στη κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου