Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Το σύνολο του ΔΣ θα στήριξη αυτές τις πολιτικές με την παρέμβαση Σταικούρα ΠΑΣΟΚ ΝΔ

Κε αρχισυντάκτη

Με τον ανασχηματισμό να θυμίζει περισσότερο Πολιτική άνοιξη και την μεταφορά σκληρών ακροδεξιών (Δένδιας, Βορίδης κ.λ.π.) φαίνεται ότι και η οικονομική πολιτική με τους αρχιτέκτονες της εκσυγχρονιστικής καταστροφικής ένταξης στο ευρώ (Χαρδούβαλης), η πολιτική της ΕΕ και των μνημονίων θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και σε ότι αφορά τους Δήμους και την Περιφέρεια.
   
Ο Καλλικράτης θα είναι το ίδιο αντιλαϊκός και για τον τόπο μας τα Καμένα Βούρλα.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα των τελευταίων Δημοτικών εκλογών δεν τον αμφισβητεί και μάλιστα δίνει στο δημοτικό συμβούλιο λευκή επιταγή για τα παραπάνω.
   
Η Λαϊκής Συσπείρωσης παρά το θετικό κλήμα στην περιφέρεια μας δεν εξέλεξε σύμβουλο, ένσταση θα κατατεθεί στο πρωτοδικείο για την έδρα της στον Δήμου μας. 

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μην καταγγείλει αλλά με μισόλογα να  παροτρύνει σε ψήφο κατά συνείδηση (άραγε ποια είναι η συνείδηση ενός αριστερού;).

Η πολιτική παρέμβαση ΠΑΣΟΚ ΝΔ χρυσής αυγής και ΛΑΟΣ, η αποχή κοντά στο 40% και ο μεγάλος αριθμός λευκών και άκυρων τη δεύτερη  Κυριακή, δείχνει δυο παραμέτρους τις οποίες χρησιμοποιεί το υπό ανασύσταση κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα. 

Το μεταβατικό για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, προετοιμάζοντας έμπειρα στελέχη από το παρελθόν και το σήμερα για να είναι πανέτοιμα.  

Το σύνολο του ΔΣ θα στήριξη αυτές τις πολιτικές με την παρέμβαση Σταικούρα ΠΑΣΟΚ ΝΔ.  

Για την συνοχή της πλειοψηφίας στο Δήμο μας πιστεύω ότι θα είναι βραχύβια, δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να συγκρουστούν τα διαφορετικά συμφέροντα στο Δήμο μας


Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής

Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου