Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Άλλη μία Μεγάλη Διάκριση μαθητών του ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Άλλη μία Μεγάλη Διάκριση μαθητών του ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό  Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

    
Μεγάλη Διάκριση των μαθητών της Β΄ τάξης του ΓΕ.Λ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ Μπουράμα Ασημίνας του Δημητρίου και Λάμπρου Κων/νου του Γεωργίου στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία με την κατάκτηση του ειδικού βραβείου νεανικού  «επιχειρείν» σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας!!!. 

Οι μαθητές με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Μπακάρα Παρασκευά, οικονομολόγου, συμμετείχαν στον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό που διοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Το μαύρο χαβιάρι της Λοκρίδας» που αναφέρεται στις Μαύρες Ελιές Καλαμών Λιβανατών.

Στόχοι των μαθητών ήταν να αναβαθμίσουν ένα παραδοσιακό προϊόν με συγκριτικά πλεονεκτήματα παραγωγής δημιουργώντας καινοτόμα παράγωγα υποπροϊόντα, να αυξήσουν την προστιθέμενη αξία σε όλους τους τομείς παραγωγής χρησιμοποιώντας όλο το μοντέρνο marketing, δημιουργώντας μια ομάδα παραγωγών με ένα ισχυρό brant-name: Ελιές Καλαμών Λιβανατών- KALAMON OLIVES LIVANATON.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αυτό και την διαδικασία του, οι μαθητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εκφράσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους ,να συνεργαστούν, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ένα σχέδιο επιχειρηματικής δράσης αλλά και να διακριθούν κατακτώντας επάξια  το ειδικό  βραβείο «νεανικού επιχειρείν» σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου και βραβευτήκαν την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 στην Άμφισσα  με την συνοδεία του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, της Διευθύντριας του σχολείου και των κηδεμόνων τους.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκπαιδευτικών του σχολείου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τους εύχονται από καρδιάς να εκπληρώσουν κάθε στόχο και κάθε προσπάθεια τους να στέφεται από επιτυχία όπως αυτή. 

Επίσης η  Διευθύντρια συγχαίρει θερμά τον  εκπαιδευτικό Κο  Μπακάρα Παρασκευά που με την παρότρυνση του να συμμετέχουν οι ανωτέρω μαθητές στον διαγωνισμό και με την συνεχή καθοδήγηση του, κατάφεραν να διακριθούν δίνοντας άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο σχολείο μας σκορπώντας χαρά και υπερηφάνεια στην σχολική κοινότητα του Λυκείου των Λιβανατών.

Η διάκριση αυτή αντανακλά και δικαιώνει τον καθημερινό αγώνα  και τη θέληση των εκπαιδευτικών μιας μικρής σχολικής κοινότητας να εμφυσήσουν στους μαθητές τους τις αξίες της προσπάθειας και του «ευ αγωνίζεσθε» καθώς και να τους παρέχουν ουσιαστικά εφόδια για τη μετέπειτα πορεία τους. 

3 σχόλια:

  1. Μινα ΝικολαουΤετάρτη, Μαΐου 13, 2015

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!! . ΜΠΡΑΒΟ κ. ΜΠΑΚΑΡΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαιρουμε τα παιδιά και το δάσκαλο που αριστευσαν προωθώντας παράλληλα τα τοπικά προϊόντα και ιδιαίτερα την καλλιέργεια ελιας που είναι η βασικη καλλιέργεια στην Λοκρίδα. Παραγωγοί αγροτικών προϊόντων Τραγανας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να εκφράσω και εγώ με την σειρά μου τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά της τοπικής κοινότητας των Λιβανατών και εύχομαι να υπάρξουν πολλοί ακόμα που θα τους μιμηθούν σε όλα όσα έχουν καταφέρει. Αλλά διερωτώμαι τώρα γιατί μόνο κάποια παιδιά να έχουν τα προνόμια και την εύνοια του Δήμου? μήπως έτσι εξαργυρώνονται οι ψήφοι? Γιατί αν όλα τα παιδιά του Δήμου είχαν ίσα δικαιώματα θα είχαν βραβευτεί πολύ πιο πριν οι κορασίδες του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ για την τεράστια επιτυχία τους στο Final4 που έγινε 17-19 Απριλίου (πήγαν πρωταθλήτριες εκπροσωπώντας τους νομούς Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας). Πήγε μια επαρχιακή πόλη η Αταλάντη που κάνεις δεν την ήξερε μέχρι πριν για να παίξει με τις καλύτερες ομάδες από τους νομούς Καρδίτσας, Λαρίσης, Μαγνησίας και Τρικάλων και να βγει 4 από ΄όλους αυτούς τους νομούς. Μήπως κάποιος εχει να μας πει κάτι γι αυτό? θα σας πω εγώ πως 12 κορίτσια κατάφεραν όσα δεν έχουν καταφέρει άλλοι, να μιλάνε όλοι για τον άθλο τους. Εξάλλου τα κορίτσια δεν έχουν ανάγκη από βραβεία, μετάλλια, λουλούδια, φωτογραφίες με τον Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο και όλους τους φορείς για να πλουτίσουν την συλλογή τους αλλά μια καλή κουβέντα και ένα δημόσιο μπράβο θα ήταν το καλύτερο για αυτές και τις οικογένειές τους που τόσα τους έχουν προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου