Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Πάει για... ξαφνικό θάνατο το Νοσοκομείο Λαμίας;

  
«Η κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας είναι όχι απλά δύσκολη αλλά τραγική» δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του σταθμού μας η γιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασιοπούλου.

Παρά το ότι το νοσοκομείο Λαμίας εξυπηρετεί όχι μόνον έναν μεγάλο Νομό την Φθιώτιδα, στην ουσία είναι ένα περιφερειακό νοσοκομείο με κάλυψη και στους άλλους γειτονικούς νομούς αντιμετωπίζει πρωτοφανή προβλήματα που προκαλούν δυσλειτουργίες που έχουν επιπτώσεις στους πολίτες .

Ακόμη και στοιχειώδεις ιατρικές πράξεις πολλές φορές είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν λόγω ελλείψεων, κυρίως σε ιατρικό προσωπικό αλλά και υγειονομικά υλικά.

«Οι γιατροί οριακά καλύπτουν τις βασικές ανάγκες του νοσοκομείου μας ενώ υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι εργάζονται συνεχώς ακόμη και επί 14 ημέρες. Ως γιατροί αντιμετωπίζουμε ακόμη και προβλήματα επιβίωσης αφού μας οφείλονται δεδουλευμένα εδώ και 5 μήνες».

Μάλιστα πρόσφατα ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής πρότεινε στους γιατρούς ένα ποσό που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που τους οφείλονται και σχεδόν εκβιαστικά τους είπε «ότι αν δεν τα πάρετε τότε μπορείτε να τα διεκδικήσετε δικαστικά».

Δηλαδή να εμπλακούν σε μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει ακόμη και χρόνια! Επισήμανε η κα Βεντούρη. 




1 σχόλιο:

  1. Και που είναι ανοιχτό τσάμπα το ρεύμα που καίει. Αφού εκεί μέσα όταν πρέπει δεν είναι κανείς ( π.χ. παραμονή πρωτοχρονιάς ) και πέρα από τιποτα ράμματα σε κανα σοβαρό περιστατικό δεν το μπορούν. .. δεν τα λέω τυχαία οπότε μην με προκαλέσει κανείς. πιο χρήσιμο θα είναι κλειστό (θα γλιτώνουμε το χαμένο χρονο).
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 3 ώρες

    Όσο για τους συνδικαλιστες ας μάθουν πρώτα να κάνουν σωστές διαγνώσεις και την δουλειά που πρέπει σαν γιατροί και ας αφήσουν την πολιτική. ... και όποιος - α καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου