Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Ευρεία επιχείρηση καθαρισμού και αποψίλωσης εν όψη θέρους



Από νωρίς σήμερα το πρωί -όπως και τις προηγούμενες μέρες- τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου Λοκρών επιχειρούν τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων από τα αγριόχορτα. 
Ειδικά φέτος το πρόβλημα με τα αγριόχορτα είναι μεγάλο και σε πολλές περιπτώσεις το σκηνικό θυμίζει ζούγκλα και αυτό λόγω και των πολλών βροχοπτώσεων που είχαμε φέτος.
Οι περιοχές που πρέπει να καθαριστούν από τα αγριόχορτα είναι πάρα πολλές, λόγω της μεγάλης έκτασης του Δήμου μας, και τα συνεργεία καθαρισμού και αποψίλωσης, με τις περιορισμένες δυνατότητες που έχουν, σίγουρα δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν τα πάντα.
  
Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό ο κάθε δημότης να φροντίσει για τον καθαρισμό του δικού του οικοπέδου. Τα αγριόχορτα τα οποία έχουν μεγάλο ύψος φέτος με τις πρώτες ζέστες θα ξεραθούν τελείως και θα υπάρχει μεγάλος πυρκαγιάς μέσα σε κατοικημένες περιοχές. 
Πέρα βέβαια από γεγονός του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς να μην ξεχνάμε ότι τα αγριόχορτα  σε ακαθάριστα οικόπεδα και παιδικές χαρές αποτελούν ιδανικό καταφύγιο για τα φίδια. 


3 σχόλια:

  1. Θαλασσινός ΤσελεμάρκοςΠαρασκευή, Μαΐου 08, 2015

    Στη Λάρυμνα όπως πάντα δεν θα γίνει τίποτα !!!! Έτσι δεν είναι Κύριε Δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο στην Λαρυμνα; Φαινεται οτι κοψανε τα χορταρια σε εναν δρομο της Αταλαντης και εχουμε μεγα πολιτικο- δημοτικο γεγονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΘΕΣΕ Ο Κ .ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ,ΘΕΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΥΡΙΘΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΒΑΝ ΤΗ ΘΕΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου