Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μεγάλη Διάκριση για μαθήτρια του ΓΕΛ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

  
Μεγάλη Διάκριση για μαθήτρια του ΓΕΛ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ στους 58ους Πανελλήνιους σχολικούς Αγώνες κλασσικού αθλητισμού σχ. έτους 2014-2015 Γενικών-Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου.
  
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια γνωστοποιούμε ότι η μαθήτρια Αλεξίου Δήμητρα του Χαραλάμπους της Α΄ τάξης του Λυκείου Λιβανατών   κατέκτησε τη  2η θέση (ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ) στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 42 μέτρα και 34 εκατοστά στους 58ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών-τριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου που διεξήχθησαν στις 6 και 7 Μαΐου 2015 στην Πάτρα.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν θερμά την μαθήτρια τους που εκπροσώπησε το σχολείο επάξια.

Σ’ αυτή την πορεία της που προοιωνίζεται εντυπωσιακή, τη συνοδεύουν η αγάπη μας και οι ευχές μας να εκπληρώσει όλους  τους στόχους της και τα όνειρα της .

Επίσης η  Διευθύντρια ευχαριστεί το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας για την άριστη συνεργασία σε όλη την πορεία που είχε η μαθήτρια κατά την διάρκεια  όλων  των φάσεων του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος καθώς και τον Γυμναστή του σχολείου κ. Καστανά Βασίλη που είχε την γενικότερη μέριμνα για την συμμετοχή της.


  

3 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣΠαρασκευή, Μαΐου 08, 2015

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στην Δημητρα.!!!!!!!!!! Παντα νικες !!!! ¨-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Δήμητρα , Ασημίνα, Κωνσταντίνε !!!!!!!!! Μας κάνατε υπερήφανους που είμαστε Λιβαναταίοι και άξιοι απόγονοι του Ανδρούτσου , αφού βγάζουμε τέτοια παιδιά, όπως η Δήμητρα, η Ασημίνα και ο Κωνσταντίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου