Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Θέμα βλέπει η Συμμαχία Πολιτών Λοκρίδας στην Δημοπρασία για την Μεταφορά Απορριμμάτων στη Θήβα


Σε ανάρτησή της στην σελίδας της στο facebook, η Συμμαχία Πολιτών Λοκρίδας, αναφέρει:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/05/2015 ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΛΙΟΛΙΟΥ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 5 ΜΕΡΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ.....ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο κ. ΛΙΟΛΙΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο κ. ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΠΩΣ ΜΕ 108 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ....ΦΟΡΤΙΟ.

Σύμφωνα με τα όσα παραπάνω αναφέρει η Συμμαχία Πολιτών Λοκρίδας σίγουρα το θέμα χρήζει συζήτησης και διευκρινήσεων. 

Η ερώτηση πάντως είναι μία: Τελικά τι γίνεται στον Δήμο;




9 σχόλια:

  1. Αλήθεια, χωρίς Διαλογή, Κομποστοποίηση, Ανακύκλωση και Σταθμούς Μεταφόρτωσης, ΤΙ είδους απορρίμματα και ΠΩΣ θα τα πάει στη Θήβα;

    Η Δημοτική Αρχή πρέπει να απαντήσει σε αυτό το διπλό ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΟΤΙ... ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ... ΓΙΑ ΒΓΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 54.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ 108.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ.

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ? ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ? ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ? ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ? Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΜΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ "ΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ" ΚΤΛ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΒΛΕΠΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΜΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γενικώς θέματα βλέπει η συμμαχία πολιτών απ΄ότι βλέπω τον τελευταίο καιρό.Μήπως βλέπει και φαντάσματα ταυτόχρονα!!!! Όταν η πολιτική ασκείται
    έτσι, μόνο για γέλια είναι, κριμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι γεγονος οτι η Συμμαχια Πολιτων αλλα και ολοι εμεις οι δημοτες βλεπουμε φαντασματα τον τελευταιο καιρο!!! Γιατι σιγουρα πρεπει να διαθετουμε "μεγαλη φαντασια" για να κατανοησουμε τις ταχυτατες ενεργειες του Δημαρχου για την αποφυγη των 2/3 των Προστιμων της Ε.Ε. δοθεντος οτι το 1/3 δυσκολα θα το αποφυγουμε!! οσον αφορα την οριστικη διαχρονικα λυση του ζητηματος της διαχειρησης των στερεων και υγρων αποβλητων συνολικα, δυστυχως για ολους μας δεν βλεπω συντομα καποια προοδο !! ονειρα γλυκα και να γελας φιλε ανωνυμε!!

      Διαγραφή
  7. ΜΙΧΑΛΗ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ...ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ... ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου