Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Από αστυνομικό, εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, του Α.Τ.Λιβαδειάς, συνελήφθησαν δύο άτομα...

...για απόπειρα απάτης, παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων




Από αστυνομικό, εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, συνελήφθησαν προχθές (30-09-2017) το μεσημέρι στο Παρόρι Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 51χρονος και μία 45χρονη.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα απάτης, παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και άλλα αδικήματα.

Ειδικότερα οι συλληφθέντες, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ανωτέρω περιοχή, όπου η 45χρονη, με το πρόσχημα της αγοράς προϊόντων, επιχείρησε να θέσει σε κυκλοφορία ένα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των (50€).

Η ενέργεια της 45χρονης έγινε αντιληπτή τόσο από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όσο και από τον αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, ο οποίος βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος ως πελάτης και κατάφερε να ακινητοποιήσει την ίδια, αλλά και τον 51χρονο συνεργό της, που την ανάμενε ως οδηγός του προαναφερόμενου οχήματος, έξωθεν του καταστήματος.

Ο ανωτέρω αστυνομικός εντόπισε εντός του οχήματος έναν φάκελο, που περιείχε (16) επιπλέον χαρτονομίσματα των (50€) και (36) χαρτονομίσματα των (20€), ομοίως αμφιβόλου γνησιότητας.



Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και μετέβησαν άμεσα στο σημείο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου (ανδρικά και γυναικεία αρώματα), καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Επίσης κατασχέθηκαν από την κατοχή τους το χρηματικό ποσό των (165) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, όπως και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το 51χρονου, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τα κατασχεθέντα χαρτονομίσματα θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου