Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Αντισταθμιστικά για τις ανεμογεννήτριες ζητάει ο Δήμος Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας
Ο Δήμος Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας καλεί τους δημότες Διστόμου και Στειρίου καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο,  σε λαϊκή ενημερωτική συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του παρεκκλησίου του Αγίου Μήνα, την Κυριακή 15 Οκτώβρη στις 11.00 το πρωί.

Αντικείμενο της συγκέντρωσης, την οποία συγκαλούν ο Δήμος, η Δημοτική Κοινότητα Διστόμου και η Τοπική Κοινότητα Στειρίου, είναι το θέμα των ανεμογεννητριών στη θέση Κούκος (Αγ. Μηνάς) και συγκεκριμένα η ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την κατασκευάστρια εταιρία καθώς και η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Το σχετικό πλαίσιο διαπραγμάτευσης, η κινητοποίηση και οι λαϊκές συγκεντρώσεις αποφασίστηκαν από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης.


«Η μαζική παρουσία των δημοτών κρίνεται απαραίτητη για ένα ζήτημα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον του τόπου» αναφέρει το κάλεσμα του Δήμου.


Δήμος Διστόμου και κάτοικοι διαμαρτύρονται για την αδιαλλαξία της εταιρίας, EREN HELLAS AE που κατασκευάζει τα αιολικά πάρκα στις θέσεις Κούκος και Καψάλα, η οποία αρνείται  να προσφέρει ικανοποιητικά αντισταθμιστικά οφέλη στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου