Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τη χαλαζόπτωση στη Λοκρίδα

Συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας κ.Ι.Σαρακιώτη με τον Πρόεδρο Ε.Λ.Γ.Α κ.Θ.Κουρεμπέ




Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ε.Λ.Γ.Α.) Θεοφάνη Κουρεμπέ είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου, με σκοπό να τον ενημερώσει για τις μεγάλες καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας από την προχθεσινή χαλαζόπτωση και να ζητήσει την κινητοποίηση των υπηρεσιών του Ε.Λ.Γ.Α..

Όπως υπογράμμισε ο κ. Σαρακιώτης, οι καταστροφές ιδιαίτερα στις περιοχές των Λιβανατών, της Αρκίτσας, της Αταλάντης και του Κυπαρισσίου είναι εκτεταμένες, με τους αγρότες να ζητούν την άμεση συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών. Ήδη χτες το πρωί μετέβη στη Λοκρίδα κλιμάκιο του Ε.Λ.Γ.Α. προκειμένου να προβεί στην πρώτη καταγραφή των ζημιών.
 
      Ο Πρόεδρος του Ε.Λ.Γ.Α. τόνισε ότι οι αγρότες που επλήγησαν πρέπει εντός δεκαπέντε (15) ημερών να υποβάλλουν τις σχετικές δηλώσεις στους ανταποκριτές του Ε.Λ.Γ.Α.. 

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κουρεμπέ για την άμεση κινητοποίηση, ζήτησε την επιτάχυνση της διαδικασίας καταγραφής των ζημιών και απόδοσης των αποζημιώσεων των πληγέντων, προκειμένου να αμβλυνθούν οι συνέπειες της κακοκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου