Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Εξόρμηση Σταϊκούρα στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ




Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με τις Δημοτικές Tοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Στόχος, η συστηματική ανταλλαγή σκέψεων για συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των Τοπικών Οργανώσεων του Kόμματος, για συστηματική συνεργασία με τους Βουλευτές της περιοχής και του Κόμματος, και για προετοιμασία θεσμικής συμμετοχής, με ποιότητα και αποτελεσματικότητα, στη χάραξη και υλοποίηση στρατηγικών για την ανάπτυξη των περιοχών που αυτές καλύπτουν.

Η σειρά των συναντήσεων θα πραγματοποιείται τακτικά κατά το 3o τρίμηνο κάθε έτους.

Η πρώτη επίσκεψη – συνεργασία θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στη ΔΗΜΤΟ Μακρακώμης.

Τον κύριο Σταϊκούρα θα συνοδεύουν οι κ.κ. Δρακάκης Δημήτριος, Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης ΝΔ Στερεάς Ελλάδας, Κανέλλος Στυλιανός, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, Ζαλοκώστας Ταξιάρχης, Σύνδεσμος Εκλογικής Ετοιμότητας στην Περιφερειακή Οργάνωση ΝΔ Στερεάς Ελλάδας, Κολώνιας Ευάγγελος, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Φθιώτιδας.

Μετά το πέρας των επισκέψεων στις επτά Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις, θα ακολουθήσει συνάντηση και συνεργασία με τους Τομεάρχες της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας και τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου