Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλες ζημιές από χαλάζι και βροχή στη Λοκρίδα. Καταστράφηκαν οι ελαιοπαραγωγοί (φώτο και video)



Το χαλάζι που έπεσε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή ανάμεσα στην Αρκίτσα και τις Λιβανάτες προκάλεσε τεράστιες ζημιές τόσο στην αγροτική παραγωγή, όσο και στις υποδομές.

Οι ελαιοπαραγωγοί είδαν τη σοδειά τους να καταστρέφεται και μάλιστα λίγο πριν τη συγκομιδή. Οι περισσότερες ελιές έχουν πέσει στο έδαφος, ενώ και όσες έχουν μείνει πάνω στα δέντρα έχουν χτυπηθεί και καταστράφηκαν.

Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο φαινόμενο λένε στο Star  Κεντρικής Ελλάδας οι αγρότες που βρίσκονται σε απόγνωση και ζητούν από τον ΕΛΓΑ να παρέμβει.


Από πολύ νωρίς συνεργεία του δήμου έχουν βγει για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν γίνει, ενώ ο δήμαρχος Νίκος Λιόλιος βρισκόταν μαζί με τους αγρότες στα χωράφια.


Στις πληγείσες περιοχές βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Κώστας Αποστολόπουλος ενώ κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας της Αντιπεριφέρειας Φθιώτιδας επιθεώρησε τις ζημιές.

Η αντιπεριφέρεια μάλιστα διέθεσε δύο σκαπτικά μηχανήματα προκειμένου να συνδράμει την προσπάθεια της δημοτικής αρχής.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου