Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

«ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ στο Δήμο Λοκρών!»

«Αν δεν παραιτηθεί τώρα ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Αλέκος Κούρος πότε περιμένει να το κάνει;»
  


Χωματερή!

Καλημέρα σας

Αυτήν την εικόνα συναντήσαμε χθες Παρασκευή μεσημέρι με ελάχιστους οικιστές και στους δυο οικισμούς Θεολόγου και ΟΣΜΑΕΣ.

Και αυτή είναι η συνήθης εικόνα του του Θεολόγου σε όποιον έρχεται και με την ίδια εικόνα φεύγει.


ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ στο Δήμο Λοκρών!

Αν δεν παραιτηθεί τώρα ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Αλέκος Κούρος πότε περιμένει να το κάνει;

Νανά Τσούμα Κακαβούλη
πρόεδρος










7 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ...ΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΑΪΔΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΌΪ... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΙΜΑ Ή ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΕΙΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΛΩΣΕΙ";

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ;

    ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πιστευετε οτι θελετε το προβλημα που δειχνετε υπαρχει γιατι το μερος δεν ειναι κεντρικο δεν εχει κοσμο κι οποιος περναει ριχνει τα σκουπιδια στον δρομο και οχι στους καδους ...αν οι καδοι ηταν μεσα στα σπιτια δεν θα υπηρχε αυτο το προβλημα ..πρεπει πρωτοι εσεις να σεβεστε το περιβαλλον και τους εργαζομενους και να σταματησετε να παιζεται παιχνιδια σε βαρος των εργαζομενων .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις φωτογραφίες διακρίνω σακούλες απορριμμάτων που θυμίζουν αυτές που χρησιμοποιούν τα συνεργεία καθαριότητας πρασίνου του Δήμου. Και που τα συνεργεία πρασίνου τις παρατούν μισογεμάτες όπου να΄ναι. Άλλο μεγάλο θέμα αυτό. Έχουμε δει το φαινόμενο να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές παντού στο δήμο ακόμη και μέσα σε πολεοδομικά συγκροτήματα: Σακούλες να παραμένουν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια επί μέρες κι άλλοτε επί εβδομάδες.

      Διαγραφή
  5. ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ Κα ΚΑΚΑΒΟΥΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ
    ΓΙΑΤΙ ΟΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ
    ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου