Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Βράβευση ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ στα Best City Awards 2017




  Ακόμη μια επιτυχία για τον Δήμο Λοκρών καθώς  βραβεύθηκε  στα  Best City Awards 2017 , όπου διακρίθηκε μεταξύ εκατοντάδων Ο.Τ.Α. και καινοτόμων επιχειρήσεων και του απονεμήθηκε χάλκινο βραβείο  στην Ενότητα βράβευσης B3. Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων, στην κατηγορία B3.2.  Διακίνηση & μεταφορά αποβλήτων για το έργο των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.)  , που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Δήμο Λοκρών.

  Ο Δήμαρχος Λοκρών με την ευκαιρία της εξαιρετικά τιμητικής αυτής διάκρισης δήλωσε ότι « Τέτοιες διακρίσεις είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής» και τόνισε ότι «συνεχίζουμε  το έργο μας με μόνιμο γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών».
  
 Η Τελετή Απονομής των Best City Awards πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.


  Στην τελετή παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, Σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών,  αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας. 

Εβδομήντα Δήμοι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και έντεκα επιχειρήσεις (που διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις) παρέλαβαν το βραβείο τους , ανάλογα με τη βαθμολογία που προέκυψε από την αξιολόγηση μίας ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής, με Πρόεδρο τον Γιώργο Πατούλη, Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου. 

Δείτε τους νικητές των βραβείων κι επιπλέον πληροφορίες, στο site των βραβείων www.bestcityawards.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου