Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..!».-

Του
ΜΠΑΜΠΗ ΜΩΚΟΥ
 «Τα πρότυπα του αριστερού και του δεξιού λαικισμού γιορτάζουν την πρώτη τους διμερή συνάντηση!».Τίτλος της έγκριτης “EL PAIS”!.Το απόλυτο στρηπτήζ!.Η απόλυτη υποταγή ενός ανθρώπου-κυβερνήτη που μόλις πρίν ένα χρόνο απαξίωνε την ενδεχόμενη εκλογή Τράμπ λέγοντας «να μην μας βρεί αυτό το…κακό!».Το απόλυτο «Yes Men» του…ένθερμου …ριζοσπάστη αρχηγού,σφόδρα υπέρμαχου αξιών αριστεροφροσύνης.

  «Σύντροφε» Αλέξη,τι χαρά,μα τι έκδηλη χαρά ηταν αυτή που σε…πλημμύρισε στη συνάντηση με τον Τράμπ; Τόσο που στην συνέντευξη μαζί του το έκανες και πάλι το ατόπημα το γλωσσικό:Αντί για coοperation=συνεργασία,μίλησες για corporation=εταιρεία με τους Αμερικάνους!.Τόσο,μα τόσο πολύ σε …συνεπήρε ο…φιλελεύθερος ενθουσιασμός;Αντε,τώρα που θα γυρίσεις πίσω να δούμε τι θα πείς (όχι στους βουλευτές σου,αυτούς τους έχεις ..κουμπώσει με τα φαύλα κηρύγματά σου και τους έχεις…σίγουρους!),αλλά στον αριστερό που σε ψήφισε,τον γέλασες και τώρα τον…δουλεύεις χοντρά!.
  
  Μέχρι τώρα κατηγορούσαμε τον Βαρουφάκη για τα…καμώματά του (δημιουργική ασάφεια κ.λ.π),ήρθες εσύ και στην πράξη,ναι στην πράξη , απεμπόλησες κάθε έννοια ριζοσπαστισμού και αριστερισμού ,προσβάλοντας χιλιάδες ανθρώπους που τον πιστεύουν .(Οσον αφορά εσένα πιά δεν νομίζω πως απέμειναν να σε πιστεύουν και πολλοί!).


   «Σύντροφε» ,στην Αμερική ο Τράμπ μίλησε σαν…μπίσνεσμαν κι’εσύ σαν…πελάτης.Πάντως «Come BacK» πάνω στη ζωή του Ελληνα δεν γίνεται.

    Διάβασες,έχεις υπόψη σου κάποιο άρθρο του Καρβουνόπουλου στο «Militaire»,που αναφέρεται στο…Αραξο και σε …κάποια «ειδικά όπλα»;(Ετσι για να μην νομίζουν ωρισμένοι ότι…κοιμόμαστε!).

  Εκανες και την…αμερικανιά να πετάξεις με F16 και επειδή σου «άρεσε» η πτήση,πήγες στο Αμέρικα και για λογαριασμό της καταχρεωμένης Ελλάδας αβασάνιστα υπέγραψες αγορά F16 2,4 δις,επιβαρύνοντας κι’άλλο τον καταχρεωμένο Ελληνα.Τον ρώτησες αν του περισεύει ευρώ να τα πληρώσει;

     Και κάτι άλλο σύντροφε: Στο αεροσκάφος που καβάλησες έγραψες φαρδειά-πλατειά Alexis Tsipras.Πρωτοφανές!.«Σύντροφε» Αλέξη αυτό το αεροπλάνο δεν είναι ΙΧ σου να το κάνεις ό,τι θέλεις.Είναι  δ ι κ ό  μου,του πολίτη ,που το πλήρωσα και το αγόρασα με το αίμα μου και δεν δέχομαι από κανένα να το…γελοιοποιεί!.

  Και βγήκε και ο επι της υγείας αναπληρωτής υπουργός σου που ενώ προχθές εξεθείαζε την νίκη του Μαδούρο,την αμέσως επόμενη της συνάντησής σου με τον Τράμπ έγραψε στο «Face Book»: «Ε!!! ρε γλέντια!.Τράμπ στον Τσίπρα:Ελπίζω να σας έχουμε πολλά χρόνια ακόμη….!.Στηρίζουμε την μείωση του χρέους.Και πολλά εγκεφαλικά σε Μοσχάτο και Υμηττό…!».

  Ακουσε «σύντροφε» Αλέξη: Καρφί δεν μου καίγεται για…Μοσχάτο και…Υμηττό.Εμένα με νοιάζει πως θα βγάλω τον μήνα.Που από τις 10-15 και ύστερα τη βγάζω με…ψωμοτύρι!.Αυτό με…κόφτει.Κατάλαβες;

  Οσον αφορά κάποιους φίλους που ακόμα σε στηρίζουν κάνοντας την…ανάγκη συντροφική…φιλοτιμία,τους έχω ένα ερώτημα:Με όσα έχει πεί ,έχει κάνει ,όσα ισχυρίζεται,με όσα είπε στη Αμερική ,όσα υπέγραψε ,το απέδειξε,τι άλλο περιμένετε; Είναι αστός πολιτικός…νέας κοπής.Δεν είναι αριστερός ο άνθρωπος!.

Υ.Γ.Αντε να δούμε στην επέτειο της 17ης Νοέμβρη αν κάποιοι θα ταιριάσουν το «Φονιάδες των λαών!...!» με την αμερικάνικη αστερόεσσα!.-Μάλλον αυτή τη φορά η πορεία θα ξεκινήσει από την αμερικανική πρεσβεία και θα καταλήξει στην …Κουμουνδούρου!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου