Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΝΑΛΙ 1 "ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΟ MAKELEIO.GR


Από την κυρία Λίλη Ντεβενέ που παρουσιάζεται στο site μας ως "δημοσιογράφος στο κανάλι ΕΝΑ της Κεντρικής Ελλάδος" (ελπίζουμε να είναι η κ.Ντεβενέ αφού το όνομα είναι υπαρκτό στο κανάλι), λάβαμε mail ως απάντηση της στα όσα γράφονται και αναπαράγονται στο διαδίκτυο για το θέμα παρεμβάσεων και πιέσεων του κομματικού αφέντη της Λαμίας στο εν λόγω κανάλι ώστε να μην μεταδίδονται τηλεοπτικές εκπομπές.
"κύριε Χιο είμαι δημοσιογραφος στο ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ απλα σας ενημερώνω οτι ουδεποτε ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού μας σταθμού ήταν εργολάβος και ποτε δεν έπαιρνε δημόσια έργα ουτε είχε σχέση με τεχνικές εταιρείες όπως σας λένε οι ψέυτες πληροφοριοδότες σας και δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνετε στο τρυπάκι να μας συκοφαντήσετε το έχετε κάνει και στο παρελθόν. όποτε λοιπόν καλύτερα θα ήταν να μην ασχολειθείτε άλλο γιατι ουδέποτε δεχτήκαμε πιεσεις απο την "ιερη οικογένεια" όπως την χαρακτηρίζετε και για του λόγου του αληθές αύριο μπορειτε μέσω livestreaming στην σελίδα enatv.viiideo.gr να δείτε σε μαγνητοσκόπηση την εκπομπή του μάκη τριανταφυλλόπου που που δεν μεταδόθηκε χθες λόγω τεχνικών προβλημάτων..για να μην μπείτε και εσεις στην διαδικασια για μια ακόμη φορα της συκοφάντησης του ιδιοκτήτη αλλα και του σταθμού καθώς οι συκοφάντες μας θα δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη για τα ψευδη στοιχεία που δίνουν σε εσας και λένε απο δω και απο κει...."
Απάντηση makeleio.gr: 

"Κυρία Ντεβενέ. 
1) Δεν γουστάρουμε τις απειλές. Όσους απειλούν τους δίνουμε εδώ μέσα μαθήματα καλής δημοσιογραφικής και φυσικής συμπεριφοράς.
2)Τις καταγγελίες για κόψιμο της εκπομπής του κ.Τριανταφυλλόπουλου, δεν τις κάναμε εμείς αλλά ο ίδιος. Πηγαίνετε να τον βρείτε και βρείτε τα ή χαλάστε τα. Δεν μας απασχολεί.
3)Εμείς αναφέραμε (για όσους δεν γνωρίζουν προφανώς καλά ελληνικά) ότι αιφνίδια διακοπή εκπομπής (την οποία αναμεταδίδατε με δική σας πρόθεση) είχε γίνει πέρσι και στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ που φιλοξενείτο στο kontra. Ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία γινόταν αυστηρή και σκληρή κριτική σε δύο βουλευτές του νομού σας. Στον κ.Τσώνη και στον κ.Σταικούρα.  Τυχαίο; Αναρωτηθήκαμε λοιπόν και συνεχίζουμε να ρωτάμε: Ήταν τυχαία η διακοπή; Μας είπατε πέρσι ότι το κάνατε λόγω ΕΣΡ. Το ΕΣΡ όμως σας έδινε την δυνατότητα να προσαρμόσετε τις εκπομπές σας ώστε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να αναμεταδίδετε μαγνητοσκοπημένο με χρονοκαθυστέρηση. Δεν είναι έτσι; Τα λέμε για να προλάβουμε ύποπτες δικαιολογίες.
4)Εμείς ουδέποτε είχαμε "ψευδείς πληροφοριοδότες και δεν μεταδίδουμε ψέμματα απο δω και από κει". Και προσέξτε πως μιλάτε στον λαό γιατί έχει μάθει να σηκώνει το κεφάλι σε αναιδείς και κακοπληροφορημένους. Όπως ξέρουμε κι εμείς να απαντάμε σε συκοφάντες και συκοφαντίες. Και δημοσιογραφικά και δικαστικά. Άστε λοιπον, κυρία του κυρίου Μπαχλαβά, στο καλό του Θεού και της Παναγίας και αφήστε την κοινή γνώμη να είναι βυθισμένη στο ψέμμα και στην παραπληροφόρηση των νταβατζήδων όπως γινόταν τόσα χρόνια. Όσο για το ποια επιρροή έχουν οι Σταικούρες(που τους ψηφίζατε τόσα χρόνια στη Λαμία και εξακολουθείτε να τους ψηφίζετε σαν πρόβατα-δεν μιλάμε για σας προσωπικά, για τους Λαμιώτες μιλάμε-την είδατε την προκοπή. Μια ζωή ρουσφέτια και λόγια. Μόνον λόγια. Γι αυτό κινδυνεύει η Λαμία να γίνει η χειρότερη πόλη της Ελλάδος. Να τους χαίρεστε τους τοπικούς σας άρχοντες που σας έχουν πάει 100 χρόνια πίσω.
Καλή τύχη"

makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΑ ΝΤΕΒΕΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ "ΕΚΟΨΕ" ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΛΟΥ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου