Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 18/7/2012


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 και ώρα 18:00 με θέματα:


1)       Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 4/30-4-2012, 5/28-5-2012 και 6/25-6-2012 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2)       Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με το ύψος της ετήσιας συνδρομής της νέας Νομικής μορφής επιχείρησης ΙΚΕ «Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία» καθώς και του κόστους εγγραφής της στα Μητρώα του Επιμελητηρίου μας.

3)       Ενημέρωση του ΔΣ για τα αποτελέσματα που είχε συνάντηση εκπροσώπων του Επιμελητηρίου μας με στελέχη της Τράπεζας Ελλάδος την Παρασκευή 6-7-2012 στην Αθήνα.

4)       Λήψη απόφασης για άνοιγμα λογαριασμού Ταμειακής Διαχείρισης σε άλλη Τράπεζα πλην της Τράπεζας Ελλάδος κατόπιν Διαγωνισμού  και υποβολής σχετικών προσφορών.

5)       Καθορισμός του ποσού πέραν του οποίου θα γίνονται μεταφορές χρηματικών ποσών από τον λογαριασμό μας Ταμειακής Διαχείρισης στον λογαριασμό Διαθεσίμων και αντίστροφα. Καθορισμός της σχετικής διαδικασίας μεταφοράς χρηματικών ποσών.

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιδότηση της συμμετοχής της επιχ/σης – μέλος μας ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Φ. & ΣΙΑ ΟΕ στην έκθεση ΦΩΚΙΔΑ 2012, ύστερα από την από 4-7-2012 αίτησή της.

7)       Επανεξέταση της συμμετοχής του Επιμελητηρίου μας με ομαδικό περίπτερο στην Διεθνή έκθεση SIAL PARIS 2012.

8)       Αναστολή της εκθεσιακής πολιτικής του Επιμελητηρίου μας ως το τέλος του έτους αναφορικά με την επιδότηση της συμμετοχής μελών μας σε εκθέσεις.

9)       Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.


                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου