Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟ [Μιας ιστορικής ομάδας της Λοκρίδας με πορεία 43 ετών]


Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΛΙΠΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ο ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η 31/07/2012.
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α'  Ε.Π.Σ.Φ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΗΓΕΙ 31/07/2012.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Σ Ε ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
panzeliakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου