Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Λαμία: Το "καταραμένο νοσοκομείο..." - Γ.Δούμας για νοσοκομείο:"Η περίοδος της σιωπής των αμνών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί"


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Λαμίας, κατέθεσε σήμερα ο ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, όπως είχε δεσμευτεί την προηγούμενη εβδομάδα στο LamiaReport, μετά τις σοβαρές καταγγελίες και του Διευθυντή της Μ.Ε.Θ. και της Ιατρικής Υπηρεσίας Δημήτρη Σφύρα, για το "καταραμένο νοσοκομείο"....

Πιστεύω ότι ο Εισαγγελέας θα διεξάγει έρευνα σε βάθος και θα αποδοθούν ευθύνες, τόνισε μεταξύ άλλων στο LR ο Γιώργος Δούμας, ο οποίος κάλεσε οποιονδήποτε έχει κάποιο στοιχείο να καταθέσει ή να καταγγείλει για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο, να το κάνει άμεσα και ο ίδιος θα το θέσει υπ΄ όψιν της δικαιοσύνης.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport:


 

Κραυγή αγωνίας από το Διευθυντή της Μ.Ε.Θ. και της  Ιατρικής Υπηρεσίας Δημήτρη Σφύρα, για το "καταραμένο νοσοκομείο"....

Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές...Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ασχοληθούν οι αρμόδιοι με το νοσοκομείο Λαμίας και να δώσουν λύσεις, πριν βάλουν λουκέτο όλες οι κλινικές.

Σε μια αποκαλυπτική και χειμαρρώδη συνέντευξη στο LamiaReport, ο Δ/ντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Λαμίας Δημήτρης Σφύρας, περιγράφει την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Στερεάς Ελλάδας.

Πρώτη προτεραιότητα του υπουργού από αύριο θα πρέπει να είναι το νοσοκομείο της Λαμίας, είπε χαρακτηριστικά ο διακεκριμένος επιστήμονας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για ολιγωρίες και πισωγυρίσματα.

Δείτε στο βίντεο τα όσα είπε στη κάμερα του LamiaReport ο Δημήτρης Σφύρας:
 
 


lamiareport



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου