Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

ΛΑΜΙΑ: Αυτοκτόνησε γιατρός - αυτοδιοικητικός στο νοσοκομείο


Έκανε πράξη την απειλή του και αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας ο γιατρός, που από τις 5 τα ξημερώματα είχε βγει στα κάγκελα..Ειδικός διαπραγματευτής, άνδρες της πυροσβεστικής και αστυνομία ήταν κοντά του  τις τελευταίες ώρες.
Η πυροσβεστική είχε μαζί της το ειδικό στρώμα ασφαλείας το οποίο δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει, καθώς ο άντρας απειλούσε ότι εάν το αναπτύξουν το στρώμα, τότε και θα πέσει. Επίσης είχε δώσει εντολή να μην βλέπει κανέναν ένστολο. 
Τελικά ο άτυχος γιατρός αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και της κόρης του. 
Ο 63χρονος γιατρός εργαζόταν στο διαγνωστικό τμήμα και ήταν δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας στο Δήμο Λαμίας. Στον 5ο όροφο του νοσοκομείου νοσηλευόταν η πεθερά του. Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα είχε συμπτώματα κατάθλιψης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσαν ανακοίνωση για τον απροσδόκητο χαμό του Ιατρού – Αυτοδιοικητικού Ευάγγελου Κουβέλη με την οποία εκφράζουν στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος τα συλλυπητήρια και τη βαθιά τους θλίψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου