Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Με τους νέους του Δήμου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών κ.Λιόλιος

Μεγάλη επιτυχία είχε η συνάντηση με τους Νέους του Δήμου Λοκρών και του Δήμαρχου, κ. Νικόλαου Λιόλιου με θέμα τον τρόπο παρέμβασης και συμμετοχής της νεολαίας στην κοινωνική ζωή. 

Η συμμετοχή των νέων ήταν πολύ μεγάλη από κάθε διαμέρισμα του Δήμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λοκρών την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ.     

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Λοκρών για την επίτευξη των στόχων του μέσα από τις δύσκολες οικονομικές συγκύριες που επικρατούν στην χώρα μας.      

Τόνισε το μεγάλο ενδιαφέρον για την νέα γενιά την οποία και θεωρεί αρωγό συμπαραστάτη και καταλύτη στην οικονομική πολιτική πολιτιστική και περιβαλλοντική ζωή του τόπου και όπως ενδεικτικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: 

«Ξεκινάμε μία μεγάλη προσπάθεια με την νέα γενιά του τόπου μας. Η συνεργασία μας αφορά όλους και καλώ τους νέους και τις νέες να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια. 


»Οι νέοι μας δίνουν το παράδειγμα και δείχνουν το δρόμο μέσα από τον εθελοντισμό και την ενεργό δράση τους. 

»Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχει το εγχείρημα της συμμετοχής γιατί ήδη το έχουν αγκαλιάσει οι νέοι μας με τις ιδέες τους και τη δημιουργικότητα τους».

Οι νέοι ανέπτυξαν στο Δήμαρχο τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την δημιουργία ενός προγράμματος δράσης. 

Η συνάντηση έκλεισε με την συγκρότηση ενός αντιπροσωπευτικού οργάνου από κάθε Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα του Δήμου για τον καλύτερο συντονισμό αυτής της νέας σχέσης που δημιουργείται μεταξύ της νεολαίας και της Διοίκησης του Δήμου.      

Στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν κατά τόπο συναντήσεις του Δημάρχου με νέους στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μαρτίνο Κυριακή 22/7 και ώρα 8:30μ.μ Μαλεσίνα Δευτέρα 23/7 μ.μ και ώρα 08:30μ.μ και Λιβανάτες Τρίτη 24/7 και ώρα 8:30 μ.μ.

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΦΕΡΑΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ Νεα παιδια για τη θεση του συμπαραστατη του δημοτη και τωρα προτοποριακα θελετε γραμμη παραπονων . ντροπη σας μας εμπαιζεται δημοτικοι αρχοντες, ωρα να πατε ολοι στα σπιτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ.....



      Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά
      μασκαρά, γκρέκο μασκαρά

      Μάτσο αμάκα καπιτάλε
      σκάρτο, τανάλια, πολιτσία
      φράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντο
      περκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία
      φράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντο
      περκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία

      Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά...

      Διαγραφή
  2. αν δεν ηταν και τα παιδιά των δημοτικών συμβούλων ο κολομτσας ο τσοχανταρης και η μιχαλοπούλου ν θα ηταν ολοι κι ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΤετάρτη, Ιούλιος 18, 2012

    .....ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ......

    πάλι τα ίδια ....από ποια Τ.Ο. ξεπήδησες εσύ και θέλεις διορισμό και αξιοποίηση και τι είδους στήριξη σε θέση κλειδί έκανες ..αν έτσι σε συμβούλεψε ο μπαμπά σου ότι η θέση κλειδί θα σου εξασφαλίσει και διεκδίκηση την πουλεψες όπως θα λεγε και Μπαμπινιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ....

    Προοδευτική θέση νέου ανθρώπου???? τι να πω στήριξες κάποιον και τώρα θέλεις να πάρεις θέση??? έτσι με αυτή την ''τέχνη'' βολεύτηκε η σάρα και η μάρα και όλοι οι γύρω σου γιατί όχι και συ ?? και ετσι με αυτή την αρχή που θα κάνεις που ξέρεις που μπορείς να φτάσεις να γίνεις και…Δήμαρχος και να έρθει ένας άλλος ΝΕΟΣ να σου πει ότι’’ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ‘’και να συνεχίζεται .... αλλά τώρα τέλειωσε το ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ (ΕΛΛΑΔΑΣ) γιαυτο όσο πιο γρήγορα το ξεχάσεις τόσο καλύτερα για εσένα να κοιτάξεις να ζήσεις γιαυτο που αξίζεις και όχι με χαζά κομματικά τερτίπια

    ΟΥΣΤΤΤΤΤ Που θέλεις και αξιοποίηση

    Νέος που δεν στήριξε κανέναν σε θέσεις'' κλειδιά’’ και θέλει δουλειά σύμφωνα με τα προσόντα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΣ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ, ΑΠΟ ΦΟΒΟ Η ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ. ΚΟΡΝΙΖΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΕ

      Διαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ;
    ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ; ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ;...
    ...Ή ΑΠΛΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΣΩΣΤΟΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ: "Με τους νέους του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε ο κ.Λιόλιος". ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου