Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΛΑΡΚΟ: Ιδιωτικοποίηση ή... Λουκέτο

H ΛΑΡΚΟ οδεύει ταχέως προς ιδιωτικοποίηση. Είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης. Η εταιρία, ή θα ιδιωτικοποιηθεί ή θα βάλει λουκέτο. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Σ.Κεδίκογλου δεν άφησε καμία αμφιβολία για την πορεία που θα ακολουθήσει η ΛΑΡΚΟ.
Ο κ.Σ.Κεδίκογλου σε δηλώσεις του, ερωτηθείς από δημοσιογράφους,  τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο, τόνισε πως η ΛΑΡΚΟ χρειάζεται άμεσα επενδυτικά κεφάλαια της τάξης των 100.000.000 ευρώ και πως είναι αδύνατο τα χρήματα αυτά να δοθούν από το κράτος. 
Ο μόνος τρόπος για ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της εταιρίας είναι να υπάρξει στρατηγικός επενδυτής. Διαφορετικά η ΛΑΡΚΟ κινδυνεύει να κλείσει. 
Αν βρεθεί στρατηγικός επενδυτής μπορεί να αυξηθεί ο κύκλος εργασιών της ΛΑΡΚΟ και να υπάρξουν και νέες θέσεις εργασίας.
Όπως καταλαβαίνει κανείς από τα παραπάνω... περιθώρια για αναβολές δεν υπάρχουν...

9 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΚΡΑΤΙΚΗ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, Κ.Ο.Κ....
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ "ΑΓΕΛΑΔΑ" ΠΟΥ "ΑΡΜΕΓΟΥΝ" ΧΡΌΝΙΑ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, Κ.Ο.Κ....




      Βρίσκω αλήθειες και φαίνεσαι να ξέρεις τι γίνεται στη ΛΑΡΚΟ άλλα πρέπει να μας δώσεις και περισσότερα για πες μας

      Κάμερα σ' εμένα.

      Συνδικαλιστές και εργατοπατέρες που συνηγορούσαν στο μεγάλο φαγοπότι όλοι βολεμένοι αυτοί τα παιδιά τους και όλο τους το σοι - κάθε διορισμός που γινόταν περνούσε από αυτούς για το πιστοποιητικό - θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε και πόσα παίρνουν.

      Κάμερα σ' εμένα

      Αλήθεια ένα Διευθυντής της Λάρκο πόσα παίρνει????ποιες άλλες απολαβές έχουν????



      Κάμερα σ' εμένα.

      ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

      ονόματα έχουμε ???????

      ΑΙΟΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΙΟΛΕ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΤΑ...

      Διαγραφή
  2. Αλέξης Τσίπρας: Δημόσια ΛΑΡΚΟ με ανάπτυξη

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ


    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, Κ.Ο.Κ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ


    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, Κ.Ο.Κ....

    ΑΙΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν όμως ήμουν τέως συνδικαλιστής και τώρα αρχηγούς παράταξης στο Δήμο και λεγόμουν Ρούσης η αντιδήμαρχος και τέως συνδικαλιστής και λεγόμουν Γκριτζαπης θα έβγαινα και θα μιλούσα για το πολιτικό αλισβερίσι που γίνεται κάθε φορά που αλλάζει κυβέρνηση πιστεύω ότι είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν χέσει τη φωλιά τους και μπορούν να πουν πως διορίζονταν οι διευθυντές κάθε φορά που άλλαζε κυβέρνηση και πως εκμεταλλεύονται την Λαρκο οι γνωστοί εργολάβοι ΤΩΡΑ πριν ξεκινήσουν το πανηγύρι δεν φταίει ο εργάτης των 500 ευρώ ούτε τα έφαγε μαζί με όλους αυτούς που εξακολουθούν να γλεντάν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πελατειακό σύστημα, κομματοκρατία, εργολαβίες ακόμα και σε βασικούς τομείς της παραγωγής, απαράδεκτες συνθήκες εργασίας. Η ΛΑΡΚΟ είναι μια μικρή γεύση από τις ειδικές Οικονομικές Ζώνες που οραματίζονται οι της Τροικας και οι ντόπιοι χαφιέδες τους. Μια από τις ελάχιστες βαριές βιομηχανίες που εκμεταλλεύται το πλούσιο και πολύτιμο ορυκτό πλούτο της χώρας και παράγει πρώτη ύλη για πλήθος σύγχρονων απαραίτητων προιοντων και εφαρμογών. Αλλά πάντα είναι ελλειματική όχι κυρίως για τις ρεμούλες των ημετερων αλλα γιατι η τιμή της πρωτης ύλης που παραγει εξαρτάται από τις διαθέσεις μεγάλων πολυεθνικών κολλοσών μεταλλουργικής τεχνολογίας. Η ΛΑΡΚΟ όμως διαχειρίζεται άμεσα και αποκλειστικά ίσως τα μεγαλύτερα υπαρκτά αποθέματα ορυκτού στην ευρώπη άρα αν ήθελε μαζί με το ελληνικό κράτος θα μπορούσε να επηρεάσει τις τιμές. Αλλά αυτό δεν συμφέρει τις πολυεθνικές και τα κράτη προστάτες τους. Γιαυτό βάζουν τα τσιράκια τους στις ελληνικές κυβερνήσεις αφενός να δημιουργούν μια πλήρως αναξιοκρατική και πελατειακή επιχείρηση ώστε να την ελέγχουν, αφετέρου παγώνουν και πολεμούν κάθε διαδικασία παραγωγής τεχνολογίας από ελληνικά Ιδρύματα ώστε να δημιουργηθεί και μεταποιητική βιομηχανία και να μην εξαρτάται η χώρα από τα μονοπώλια της Κρουπ. Γιαυτό κλέινουν και το ΙΓΜΕ γιαυτό και υποβαθμίζουν όλα τα τμήματα και ινστιτούτα μεταλλουργίας και τεχνολογίας υλικών. Γιαυτούς και για τις ντόπιες μαριονέτες τους ειναι προτιμότερη η αποικία από την ισότιμη συνεργασία....και μια αποικία δεν μπορεί να εχει κρατικές βιομηχανίες και εργάτες με αξιοπρεπή και ασφαλή εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προ λίγο ημερών πανηγύριζαν οι της ΝΔ για τη ΔΑΚΕ ως πρώτη δύναμη στη ΛΑΑΡΚΟ. Τώρα η ΔΑΚΕ και τα παραμορφώματά της ξεπουλάν της ΛΑΡΚΟ και χειροκροτάν τον Κεδίκογλου, που έστειλε τελεσίγραφο -
    "ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ή ΚΛΕΙΣΜΟ", και την παρέα του!
    Η δε ΠΑΣΚΕ, σαν να της έκατσε λαχείο η ήττα της τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μετά το ξεπούλημα θα γαβγίζουν ότι η ΝΔ τους πέταξε στο δρόμο.
    Όσο για το ΚΚΕ, πάντα γαβγίζει για να γαβγίζει. Τελικά τα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα και το σκυλολόι τους δεν πρόκειται να πάθουν απολύτως τπτ. Έχουμε 3κομματική κυβέρνηση, βασικά πάλι ο Βενιζέλος με τη Μέρκελ κυβερνάν, και τους υποτακτικούς τους τους θέλουν σε ισχυρές θέσεις!
    Καλή τύχη στους πραγματικούς εργάτες της ΛΑΡΚΟ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΤΕΛΤΕ ΜΝΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου